“Шахтар” Донецьк підтвердив інформацію про Распутько. У клубі не знають, де він

“Шахтар” підтверджує, що гравець не повернувся до України після поїздки до Бельгії і не має інформації про його місцезнаходження. (UA-Football)

Фото – facebook com theukrfootball

Вони також не можуть підтвердити або спростувати інформацію про його можливу втечу до росії, яка була поширена в ЗМІ. Клуб пояснює, що не подав офіційну заяву заздалегідь, сподіваючись на повернення гравця в майбутньому, і надіслали йому офіційну вимогу повернутись протягом п’яти днів.

ЗМІ повідомляли, що перед відходом Роспутько підписав з клубом новий контракт на п’ять років. Однак, у клубі вважають, що цей контракт, можливо, не був офіційно оформлений, і його дія могла б обмежуватись лише поточним календарним роком. У разі відсутності повернення гравця клуб готовий розірвати контракт з його вини і вимагати фінансову компенсацію.

Клуб стверджує, що гравець не мав попередніх підстав для таких дій, і якби вони існували, клуб вчинив би інакше. Вони також обіцяють діяти відповідно до законодавства та вимагати від гравця відповідальності як працівника клубу та громадянина України, який порушив умови контракту та правила перетину кордону.

Новини партнерів

Комментарии: