Мирон Маркевич поділився своїми думками про “Карпати”

Маркевич поділився своїми думками про команду, майбутнього суперника і повідомив, що Владислав Бабогло вирушив до національної команди Молдови, а стартовий склад на матч з “Прикарпаттям” практично визначено.

fckarpaty.org.ua

Він також наголосив на важливості покращення реалізації моментів у грі, незважаючи на те, що команда мало пропускає, вони прагнуть забивати більше голів.

Щодо реалізації моментів:

  • Ми приділяємо багато уваги спілкуванню з гравцями та наданню їм інформації. Наша мета – постійно вдосконалювати гру та рухатися вперед. Це вимагає зусиль і терпіння, і хоча чотири місяці не дозволяють нам досягти всіх цілей, прогрес помітний. Ми, як і раніше, прагнемо покращити якість гри, особливо в реалізації моментів. Ми маємо можливості для забивання голів, і ми маємо намір їх використовувати. Ми також активно працюємо над швидким відновленням м’яча після його втрати. Ми мало пропускаємо, але наша мета – забивати більше голів.

Про гру проти “Прикарпаття”:

  • Наш суперник у неділю має свої сильні сторони, тому нам потрібно бути пильними. “Прикарпаття” орієнтується на атакуючу гру, і їм вдається досягати успіху. Вони мають швидкі гравці, на яких ми звернемо увагу. Ми готуємось до цієї гри, бо для “Карпат” практично кожен матч – це дербі, і суперники завжди налаштовуються особливо на нас.

Щодо Владислава Бабогло:

  • Владислав вирушив до національної команди Молдови. Поки що не можу назвати його заміну. Ми маємо час на підготовку, і практично стартовий склад на матч з “Прикарпаттям” вже визначено на 90%. Не чекайте великих змін у складі. Я не підтримую частої ротації. Гравці, які продемонстрували гарну гру, будуть включені до стартового складу. Час покаже, хто займе місце Бабогло. Крім того, після травми Кирила Матвєєва він наразі не готовий до гри.

Новини партнерів

Комментарии: