Впевнені три очки у Празі. Збірна України обіграла Північну Македонію

Сьогодні збірна України зустрічалась з Північною македонією у рамках 7-го туру групового етапу відбору до Євро 2024. Підопічні Реброва впевнено змогли забрати своїх три очки.

Embed from Getty Images

Україна 2:0 Північна Македонія

Голи: Судаков 30′, Караваєв 90+5′.

Попередження: Маліновський 69′, Зінченко (за межами поля) 90+6′, — Серафімов 90+2′, Адемі 90+4′.

Від самого початку матчу синьо-жовті взяли гру під свій контроль та створювали чимало моментів у чужих воріт. Найбільше виділявся фланг Михайла Мудрика, гравець “Челсі” наче у футбольному симуляторі робив із захисниками все що хотів, але ніяк не міг забити.

Часто македонців виручав їхній голкіпер Столе Дімітрієвскі. Але в першому таймі українці змогли відкрити рахунок. Активність Мудрика дозволила Судакову зробити ключовий удар, який закінчився взяттям воріт.

До перерви Північна Македонія ще створювала проблеми біля воріт української команди, але наші хлопці вистояли завдяки сейвам Анатолія Трубіна та діям захисників.

По перерві гра була знову на стороні національної збірної України, але на висоті був знову Дімітрієвскі, хоча голкіпер здійснив важливу помилку коли Олександр Караваєв забив гол на останніх хвилинах матчу.

Караваєв вийшов сам в контратаку обійшов одного захисника і побачив, що Дімітрієвскі надто далеко вийшов з воріт. Далі гравець “Динамо” забив шикарний гол майже з середини поля, який поставив крапку у цьому поєдинку.

Новини партнерів

Комментарии: