Олександр Караваєв: «Бачу, що Ярема не встигає, а воротар робить крок вліво. Так вийшло, що забив»

Автор шедеврального голу у ворота македонців Олександр Караває розповів про результат гри.

Embed from Getty Images

«За декілька хвилин до гри головний тренер Сергій Станіславович дав коротеньку промову українською мовою. Він сказав, що ми українці і повинні показати наш характер та бойовий дух — те, що показують наші воїни.

Щодо гри, то я сидів і бачив, як хлопці віддавалися на повну й навіть більше і дуже гарно зіграли саме в обороні, тому що не дали супернику нічого зробити, а в атаці у нас були моменти, ми створювали, але не вийшло забити багато з них. Але все завершилося так, як повинно було завершитись.

Мій гол? Коли виходив, то тренер говорив, що треба допомогти в обороні, бо гравці атаки «наїлися»: і в атаці, і в обороні допомагали, багато моментів створили. Але треба було освіжити гру саме в обороні, тому що вони вже атакували всіма силами.

Коли вже з’явилися зони в нас, то часто вибігали в них наприкінці матчу. У мене був момент, бачив, що можу обіграти гравця. А потім подивився, хотів віддати передачу, шукав гравця. Бачу, що Ярема не встигає, а воротар робить крок вліво. Так вийшло, що забив».

Новини партнерів

Комментарии: