Сергій Ребров про матч із Мальтою: Ця гра дуже важлива для нас.

Сергій Ребров заявив, що всі гравці збірної готові до матчу з Мальтою і поділився інформацією про поточну ситуацію зі складом команди.

Embed from Getty Images

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оцінив склад команди перед кваліфікаційним матчем із Мальтою та поділився своїми очікуваннями від гри.

  • Яка ситуація із складом команди?

На жаль, Руслан Малиновський не зможе взяти участь у матчі через накопичені три жовті картки. Денис Попов повернувся і приступив до тренувань разом із рештою гравців. Усі гравці відновилися та готові до завтрашньої гри.
Якої гри ми можемо очікувати від мальтійців завтра?
Я вважаю, що навіть у першому матчі вони продемонстрували агресивний стиль гри, намагалися створити моменти, особливо у першому таймі. Ми повинні залишатися уважними та зосередженими на грі завтра. Цей матч є дуже важливим для нас, і я впевнений, що всі гравці розуміють його складність. Ми серйозно готуємось до цієї гри.
Як Назарій Русін показав себе на тренуваннях за останній тиждень? Чи можемо очікувати його включення до складу цього матчу?
У нас є ще кілька тренувань, але я хочу висловити подяку Назарію за його старанність. Він старанно працює, не викликає сумнівів, і я вважаю, що виклик до збірної є для нього заслуженим зізнанням. Є шанс, що його буде включено до складу на завтрашній матч, – зазначив Ребров.

Матч відбудеться сьогодні, 17 жовтня, о 21.45.

Новини партнерів

Комментарии: