“Ліверпуль” сильно цікавиться Гонсало Інасіо

«Ліверпуль» відправив скаутів спостерігати за захисником Гонсало Інасіо під час розголосної перемоги Португалії над Боснією та Герцеговиною з рахунком 5:0.

Embed from Getty Images

22-річний гравець вчетверте зіграв за збірну Португалії у відбірковому матчі Євро-2024 проти Боснії та Герцеговини, відзначившись результативною передачею та допомогвши своїй команді не пропустити у важливій перемозі. 

Результативна передача стала досить вражаючою. Інасіо забив три голи у чотирьох матчах, коли він зробив дубль у перемозі над Люксембургом (9:0) під час вересневих міжнародних матчів.

Центральний захисник не тільки справляє враження на міжнародному рівні, але й безперервно блищить у «Спортінгу» з моменту проникнення в першу команду в сезоні 2020/21. Інасіо став ключовим гравцем команди Рубена Аморіма, провівши 129 матчів за клуб свого дитинства.

Ця форма була помічена “Ліверпулем”, і джерела підтвердили, що вони стежили за прогресом Інасіо більше року – останнім часом відправляли скаутів спостерігати за гравцем під час перемоги в гостях у Боснії та Герцеговини.

Новини партнерів

Комментарии: