Сергій Ребров: Ми привітали Мудрика із дебютним голом за збірну

“Ми привітали Мудрика з його першим голом за збірну команду, і це справді важливий крок для нього.

Embed from Getty Images

Гра була важка, особливо в першому таймі, але ми самі зробили собі проблеми. Втім, у другому таймі ми впоралися з ними та повернулися у гру. Результат сьогоднішньої гри має велике значення і ми вдячні гравцям за те, що вони здобули цю перемогу. Але ми також розуміємо, що є місце для покращення.

Щодо Мудрика, то ми привітали його з дебютним голом за збірну України. Це важливий крок у його кар’єрі і він також створював моменти як для себе, так і для своїх партнерів. Тепер ми рухаємося далі і цінуємо ці 3 очки.

Сьогоднішній суперник зіграв добре, і проблема була скоріше у нашій грі, ніж у Мальті. Мальтійці створили багато моментів, незважаючи на відсутність турнірних мотивів. Вони показали гарну гру перед вболівальниками. Не хотів би коментувати Мальту, оскільки вони опинилися у складній групі.

Збірній України завжди важко грати проти суперників, які закриваються на своїй половині поля, та Мальта зіграла дуже компактно в обох матчах. Почали ми з невеликою кількістю моментів, але не зупинялися та продовжували атакувати. Важливо було забити перший гол, щоб зміцнити нашу впевненість.

Щодо перемоги молодіжної збірної України над Англією (3:2) у відборі Євро-2025 U-21, то всі задоволені цим результатом, і я привітав Унаї. Це важливо як для нього, так і для всієї команди. Перемога над такою топ-командою Європи завжди є великою подією в Україні.”

Новини партнерів

Комментарии: