Фаджолі винен нелегальним букмекерським конторам близько 3 мільйони євро

Дуже повчальна Історія 22-річного півзахисника “Ювентуса” Ніколо Фаджолі, яку варто знати кожному, у кого є інтерес до азартних ігор або хто має близьких/знайомих, які тією чи іншої мірою з цим пов’язані.

Embed from Getty Images

(З зізнань самого Фаджолі федеральній прокуратурі, опублікованих Tuttosport):

“Я перестав спати вночі. Чим більше часу йшло, тим більше борг одержував мене. Сума грошей, які я винен, постійно збільшувалася, і я думав, що зіграю, щоб спробувати повернути гроші.

“Я зламаю тобі ноги”, – вони [представники нелегальних букмекерських сайтів] казали мені. Борг був настільки великий, що навіть якби я виграв, я б нічого не отримав. Усе це лише б зменшило суму грошей, яку я все ще винен цим платформам”.

Фаджолі заборгував незаконним букмекерським сайтам понад 3 мільйони доларів, а з річною зарплатою трохи більше ніж 1 мільйон доларів у Ювентусі почалася паніка.

“Я роблю ставки на футбольні матчі, казино і теніс. Я почав влітку 2021 року, коли був у тренувальному таборі U21 у Тірренії.

Це робили інші, і мене не хвилювало, законні ці сайти чи ні. Для мене різниця між легальним сайтом і нелегальним полягає в тому, що на нелегальному можна грати без передоплати, в кредит”.

“Спочатку це було заради розваги, щоб весело провести час. Я спостерігав за тим, як ставить Тоналі, запитав у нього, що він робить. Він сказав, що я також можу займатися ставками, оскільки це не залишить слідів, і переконав мене відкрити баланс”.

“Спочатку це був в основному теніс, протягом року, а потім, з січня 2022, коли я повернувся в Ювентус, я був у стані стресу через накопичені борги.

З вересня того ж року я почав робити ставки на футбол, і з величезними сумами, щоб спробувати повернути гроші”.

“Я просив кількох друзів і товариша по команді [Федеріко] Гатті позичити мені, у нього я попросив 40 тисяч євро, сказавши, що мені це потрібно, щоб купити годинник, і що мої банківські рахунки були заблоковані мамою.
Ще одну позику на таку саму суму надав мені [Раду] Драгушин і деякі друзі з П’яченци”.

“У мене була звичка часто робити ставки на футбольні матчі, що відбувалися. Одного разу я поставив на нічию або перемогу Мілана. Я програв, тому що матч закінчився з рахунком 2:1 на користь Торіно”.

Ставив на матчі Ліги чемпіонів: Порту — Атлетико і Реал — Інтер, ставив, що вони заб’ють менше 3-4 голів.

Я ставлю на переможця матчу або на тотал менше/більше, ніколи не на ім’я автора або на точний результат”.

У квітні 2022 року, в матчі з Сассуоло, Фаджолі припустився грубої помилки, яка призвела до вирішального гола і перемоги суперника 1:0.

Півзахисник був негайно замінений, а після помічений на лавці запасних у сльозах.

Передбачалося, що він засмучений через помилку на полі, але Ніколо зізнався, що за цими сльозами було дещо більше:

“Я був настільки напружений і наляканий, що в матчі проти Сассуоло зробив помилку і мене замінили. Як тільки я покинув поле, я почав плакати перед камерами, думаючи про борги за ставки”.

Новини партнерів

Комментарии: