“Баварія” впевнена в підписанні нового контракту з Мусіалою

Мюнхенська «Баварія» впевнена, що зможе укласти довгострокову угоду з Джамалем Мусіалою, незважаючи на зацікавленість таких клубів, як «Ліверпуль» і «Манчестер Сіті».

Embed from Getty Images

Незважаючи на те, що йому лише 20 років, Мусіала був одним із найкращих гравців Німеччини протягом кількох останніх сезонів, забивши 32 голи відтоді, як увірвався в першу команду “Баварії” під час кампанії 2019/20. У 17 років півзахисник став наймолодшим гравцем, який грав за «Баварію» в Бундеслізі, і наймолодшим бомбардиром клубу.

Мусіала був у особливо динамічній формі під час минулої кампанії свого клубу, забивши приголомшливі 22 голи на шляху до ще одного титулу Бундесліги – титул, який “Баварія” виграла завдяки його останньому голу “Кельну” в останній день сезону.

Ця форма особливо привела до зацікавленості ряду провідних клубів Європи. Джерела повідомляють, що суперники з Ель Класіко “Реал” Мадрид і “Барселона” прагнуть підписати Мусіалу, спостерігаючи за його прогресом протягом кількох років, в той час як інтерес до гравця з боку Прем’єр-ліги також є значним.

Раніше повідомлялось, що «Ліверпуль» уважно стежив за Мусіалою, а «Манчестер Сіті» також є «великими фанатами» гравця.

Новини партнерів

Комментарии: