На даному етапі Едді Хау не виявляє інтересу до ролі головного тренера збірної Англії

Футбольна асоціація Англії внесла ім’я головного тренера “Ньюкасла” Едді Хау до списку потенційних кандидатів на заміну Гарета Саутгейта у національній команді, повідомляє The Telegraph.

Embed from Getty Images

Діючий контракт із головним тренером збірної Англії діє до 2025 року. Сам Саутгейт поки що не визначився щодо свого майбутнього.

Однак Хау планує відхилити пропозицію Футбольної асоціації, оскільки зараз він не розглядає можливість роботи в національній команді. Його плани включають проведення ще кількох років у “Ньюкаслі”.

Керівництво “сорок” (кличка футбольної команди “Ньюкасл”) готове чинити опір будь-яким спробам Футбольної асоціації умовити Хау. Діюча угода цього 45-річного тренера розрахована принаймні до 2026 року після підписання продовження контракту минулого року. Відносини між ним та радою директорів клубу дуже міцні, і ця угода може бути продовжена ще раз.

Серед інших кандидатів на роль головного тренера збірної Англії згадують головного тренера “Ноттінгем Форест” Стіва Купера та колишнього тренера “Челсі” Грема Поттера, який віддав би перевагу продовжити свою кар’єру в ролі головного тренера клубу.

Англія вийшла на чемпіонат Європи 2024 року.

Новини партнерів

Комментарии: