“Барселона” не продасть Гаві та Педрі. Ними цікавиться безліч клубів

Педрі та Гаві, центральні півзахисники “Барселони”, вважаються найбільш затребуваними гравцями на ринку трансферів, повідомляє Diario Sport.

Embed from Getty Images

Команди, такі як “Баварія”, “Челсі”, “ПСЖ”, “Манчестер Юнайтед” та багато інших, виявили інтерес до цих гравців. Очікується, що “Барселона” могла б отримати за кожного з них понад 100 мільйонів євро, але клуб вважає, що вони недоступні для переходу на етапі своєї кар’єри.

Головною метою “Барселони” є зберегти Педрі та Гаві в команді якомога довше у найближчій та середньостроковій перспективі. Для цього клуб нещодавно запропонував їм вигідніші фінансові умови.

Педрі та Гаві не лише відіграють важливу роль у команді, але й вважаються ключовими активами для економічного майбутнього клубу. Це дозволить клубу мати можливість продати їх та отримати кошти у разі виникнення складної фінансової ситуації.

У поточному сезоні Педрі забив 1 гол у 2 матчах, але наразі перебуває у травмі. 20-річний іспанський футболіст має значну статистику. Гаві цього сезону провів 12 матчів, в яких забив 2 м’ячі і зробив 1 гольову передачу.

Новини партнерів

Комментарии: