Фітнес у житті професійних футболістів

Здоровий спосіб життя трансформувався з модного стану на необхідне. Робота в офісах, залежність від соціальних мереж, стреси змушують людей виділяти час. на турботу про тіло та дух.

Фітнес – невід’ємна частина життя мільйонів

Фітнес – спортивний напрямок, який поглинув більшу половину населення України, допомагає впоратися з негативними відтінками фізичного та духовного. Любителі фітнесу мають масу плюсів: відмінний фізичний стан, порятунок від зайвої ваги, здоровий опорно-руховий апарат, міцний імунітет, чудовий настрій.

Фітнес міцно вписався не лише у життя бізнесменів, менеджерів, педагогів, а й професійних футболістів. На футбольному полі та в соціальних мережах гравці демонструють гарне тіло, спритність та швидкість, тим самим підштовхують мільйони вболівальників записуватись у тренажерні зали, басейни, групи боксу та східних єдиноборств. У процесі тренувань багато хто розуміє, що одного тренажерного залу чи басейну мало. Але не всі мають час відвідувати різні спортивні комплекси. Вихід є. Apollo Next Київ  віртуозно вирішив цю проблему. Шість спортивних клубів у різних районах Києва відчинили свої двері для любителів спортивного способу життя.

Тренажерні зали із сучасним обладнанням, зали для групових занять, професійні тренери, спортивний настрій – все це підштовхує відвідувачів робити подвиг хоч щодня. Відмінні умови оплати, робота під час вимушених (можливих) блекаутів, індивідуальний підхід. Детальніше про всі плюси спортивних клубів можна ознайомитися не виходячи з дому.

А брати приклад і вже сьогодні розпочинати нову спортивну сторінку свого життя можна з тих, хто нас надихає жоден рік та дарує свято футболу.

Фітнес та футболісти

Необхідність включити заняття у тренажерному залі для всіх футболістів з’явилася під час карантину (Ковід-19). Кожен клуб у всьому світі подбав про те, щоб у будинках футболістів з’явилися тренажери, гантелі, штанги. Під час онлайн-занять фітнес-тренери стежили за виконанням вправ та станом гравців. Тому сьогодні практично кожен футболіст має не тільки необхідний спортивний інвентар для ранкової зарядки, а й обладнаний тренажерний зал для повноцінних тренувань.

Багато футболістів, виходячи на футбольне поле після карантину, вразили своїми накаченими м’язами. А позитивний результат під час матчів не змусив довго чекати – швидкість, збільшений відсоток виграних єдиноборств, зменшення кількості травм.

Леон Горецька

Німецький півзахисник мюнхенської «Баварії» з футболіста-хлюпіка перетворився на аполлона. До весни 2020 року Леон рідко потрапляв до стартового складу «Баварії». Талановитому гравцю явно не вистачало сил на 90 хвилин матчу та на боротьбу за м’яч. Проте заняття з гантелями та штангою перевершили всі очікування.

Embed from Getty Images

У Горецька побачили найкращого гравця бокс-ту-бокс. Його фізична міць разом із талантом зробили ключовим гравцем «Баварії» та збірної Німеччини.

Адам Траоре

Іспанський футболіст залишив «Барселону» гравцем із середньостатистичною м’язовою масою, що подає надію. Потрапивши до АПЛ, Траоре зрозумів, що йому не вистачає сили. Адам не був готовий до поразки. Персональний тренер з фітнесу допоміг Адаму правильно підійти до тренувань у тренажерному залі.

Embed from Getty Images

З огляду на те, що футболіст дуже швидко набирає м’язову масу, він не тисне штангу 100 кг і не піднімає великі ваги. У його тренування входять вправи на блокових тренажерах та з власною вагою.

Ксаві Сімонс

У 2019 році талановитий 16-річний півзахисник переїхав із «Барселони» до ПСЖ. Через деякий час надія прорватися в основу парижан впала. В основному через те, що худорлявий Ксаві не міг виграти єдиноборства, а відповідно користі команді не приносив. Проблему Ксаві вирішив кардинально. За допомогою персонального тренера гравець зайнявся розвитком тіла та набором м’язової маси. Мауріс Почеттіно (головний тренер ПСЖ на той момент) відмовився від послуг Сімонса. ПСЖ не продовжив контракт із футболістом. Ксаві вирушив до ПСВ вільним агентом. Фітнес-тренування зробили свою справу. Сімонс з кожним місяцем ставав сильнішим і потужнішим. Щільно зайняв місце в основі ПСВ. Влітку 2023 року ПСЖ переглянув своє рішення та активував зворотний викуп гравця. Щоправда, швидко відправив 20-річного футболіста на сезон до «РБ Лейпцигу» (оренда), де Ксаві продовжує набиратися досвіду та вдосконалювати тіло. Фітнес-тренування та правильне харчування залишаються у розкладі Ксаві на постійній основі.

Едуарду Камавінгу

Французький півзахисник переїхав до Іспанії 2021 року. Незважаючи на наявність таланту, уболівальники мадридського «Реалу» висловили невдоволення трансфером. «Камавінга надто худий і щуплий. Як він боротиметься за м’яч?»; “Камавінга звалиться не від зіткнення з суперником, а від подиху вітру”. Так обурювалися фанати королівського клубу у соціальних мережах.

Embed from Getty Images

Едуарду почув фанатів. Силові тренування з персональним тренером за два роки перетворили спортсмена фізично та ментально. «Заняття у тренажерному залі зробили мене сильнішими фізично та психологічно. Я не боюся йти у відбір. Я впевнений у своїх силах. Сьогодні мене складно збити з ніг. Дякую тренеру та заняттям у тренажерному залі», – писав Едуарду Камавінгу влітку 2023 року в соціальних мережах.

Не можна не згадати і про зірки футболу – Кріштіану Роналду, Роберта Левандовського, Серхіо Рамоса, Ліонела Мессі. Всі вони мають не лише найкращі автомобілі у своїх гаражах, а й чудові сучасні тренажерні зали у будинках. Футболісти, незважаючи на величезну кількість спортивних досягнень, продовжують тренуватися та вдосконалювати своє тіло у вихідні дні та під час відпустки разом зі своїми дітьми, привчаючи їх не лише пишатися татами на футбольному полі та на врученні «Золотих м’ячів», а й постійно працювати над розвитком свого тіла та зміцненням духу.

Новини партнерів

Комментарии: