Віктор Осімхен – гравець року в Серії А за версією AIC

Віктора Осімена офіційно визнано найкращим футболістом року в Серії А за версією Італійської асоціації футболістів (AIC) після чудового сезону з «Наполі». 

Embed from Getty Images

Нагороди AIC, започатковані в 1968 році, включають кілька відомих нагород, зокрема команда року, тренер року, клуб року та гол сезону. 

Осімхен та його товариші по команді в понеділок увечері отримали визнання в різних категоріях у першому за 33 роки титульному сезоні “Наполі”. 

Найпрестижнішою нагородою вечора та останньою, яку вручають, є Гравець року, яку раніше отримували такі гравці, як Рафаель Леао, Джанлуїджі Буффон, Кріштіану Роналду, Андреа Пріло та Златан Ібрагімович. 

Осімхен був обраний переможцем 2023 року в основному завдяки своєму бомбардирському внеску. Під час переможної кампанії “Наполі” за скудетто нігерієць забив 26 голів у 32 матчах Серії А. 

Незважаючи на важкий початок кампанії 2023-2024 років і недавню боротьбу з травмами, Осімхен продовжив свій вражаючий коефіцієнт забитих голів за гру: шість із 10 після 14-го ігрового тижня.

Новини партнерів

Комментарии: