Анонс та прогноз матчу Ліги конференцій “Зоря” – “Брейдаблік”. 14.12.2023

Ліга конференцій хоч і поступається у статусі іншим двом єврокубкам, тут теж є на що поставити. Пропонуємо наш прогноз на матч “Зоря” – “Брейдаблік”.

Фото: ratingbet

“Зоря” не може знайти свою гру

Український клуб має чималий досвід гри у єврокубках, де часто показував непогані результати. Цього сезону “Зоря” провалюється по всіх напрямках, команда навіть не вела боротьбу за вихід із групи. «Мужики» набрали всього 4 очки в п’яти матчах і йдуть третіми, на цій позиції вони і залишаться за будь-яких розкладів. Провалюється команда і в УПЛ, де займає 14-й рядок, це зона перехідних матчів, відставання від прохідного 12-го місця складає три очки, при цьому є 2-3 зустрічі в запасі. В останньому турі Зоря встояла проти одного з лідерів “Кривбасу”, відігравшись із рахунку 0:2, у підсумку 2:2. Травми не дозволять вийти на поле трьом гравцям.

“Брейдаблік” головний андердог групи

Від ісландського клубу не очікували якогось прориву, а команда і не здивувала, програвши усі п’ять матчів. Не можна сказати, що “Брейдаблік” виглядав безнадійно, але все-таки суперники були вищими за клас. Оскільки ісландський чемпіонат завершився ще два місяці тому, гравці не мають постійної ігрової практики, що впливає на форму та фізичну підготовку. Клуб має дві кадрові зустрічі перед цим протистоянням.

Особисті зустрічі

У першому колі “Зоря” зуміла здобути виїзну перемогу з рахунком 1:0, обидві команди грали активно і завдавали багато ударів по воротах.

Проггноз

Абсолютно непотрібний матч з турнірної точки зору, оскільки незалежно від результату команди залишаться на своїх місцях і завершать свій єврокубковий сезон. “Зоря” котирується фаворитом, хоча український клуб приймає суперника на нейтральному полі. Обидва суперники не в кращій формі, однак, фаворитами котируються формальні господарі, ризикнемо поставити на їхню чисту перемогу.

Новини партнерів

Комментарии: