Де Россі може очолити “Рому”, замінивши Моурінью

Як повідомляє Sportmediaset, власники “Роми” незадоволені результатами та грою під керівництвом Жозе Моурінью і можуть звільнити португальського тренера, замінивши його легендою клубу Даніеле Де Россі.

Embed from Getty Images

«Рома» зазнала поразки від «Мілана» з рахунком 3:1 на «Стадіо Меацца» в неділю і наразі перебуває за межами зони Єврокубків, на п’ять очок поступаючись « Фіорентині», яка займає п’яте місце.

Надії потрапити в Лігу чемпіонів наступного сезону все ще живі, але, як повідомляє Sportmediaset , власники “Роми” незадоволені грою та результатами команди, серед яких поразка в Кубку Італії від “Лаціо” минулого тижня з рахунком 0:1 і чотири поразки у восьми матчах проти прямих суперників у Серії А, набравши лише шість очок із 24 доступних.

У звіті стверджується, що власники “Роми” також не вражені провокаційними заявами Моурінью проти арбітрів, тому зараз вони розглядають можливість звільнити португальського тактика.

Схоже, Моурінью втратив підтримку частини ультрас “Роми”, які критикували команду до і після недільної поразки від “Мілана”.

Як повідомляє Sportmediaset, Де Россі є одним із кандидатів, які потенційно можуть замінити Моурінью в заключній частині сезону. Переможець Чемпіонату світу 2006 року в Італії був одним із помічників Роберто Манчіні на Євро-2020 і був звільнений після 17 ігор за СПАЛ у Серії В минулого сезону, вигравши лише три гри, програвши вісім і шість зігравши внічию.

Новини партнерів

Комментарии: