Президент “Барселони” хоче розпочати переговори з Клоппом


Лапорта збирається вести переговори з Клоппом, незважаючи на заяву німецького тренера про тимчасову перерву у своїй кар’єрі.

Embed from Getty Images

Президент “Барселони” Жоан Лапорта та спортивний директор команди Деку стикаються з розбіжностями щодо вибору наступного головного тренера клубу, повідомляє видання. AS.

Лапорта прагне запросити досвідченого тренера, здатного мотивувати команду, тоді як Деку воліє молодшого фахівця, готового адаптуватися до ситуації та розвиватися у своїй кар’єрі.

За інформацією джерела, головним кандидатом на посаду тренера вважається Ганс-Дітер Флік, а на посаду спортивного директора – Сержіу Консейсау. Перевага Фліка полягає в тому, що він вільний від зобов’язань і “Барселоні” не доведеться компенсувати вартість викупу його контракту. Також наголошується, що Флік вже почав вивчати іспанську мову.

Лапорта також пропонує кандидатури Томаса Тухеля, Юліана Нагельсмана, а також двох тренерів мрії – Пепа Гвардіоли та Юргена Клоппа. Президент “Барселони” має намір розпочати переговори з наставником “Ліверпуля”, незважаючи на заяву останнього про плани взяти річну відпустку.

Як раніше оголосив Хаві, він залишає “Барселону” наприкінці цього сезону, що викликало подив у Деку.

Новини партнерів

Комментарии: