“Ювентус” може розірвати контракт з Погба після його дискваліфікації

“Ювентус” може розірвати контракт із Полем Погба, оскільки французький півзахисник отримав чотирирічну дискваліфікацію за вживання допінгу, але гіганти Серії А спочатку поговорять з оточенням півзахисника і в будь-якому випадку можуть почекати до червня.

Embed from Getty Images

Згідно з колективним договором професійних клубів і Асоціації футболістів, “Ювентус” може розірвати контракт з півзахисником, оскільки тривалість дискваліфікації Погба перевищує шість місяців.

Однак клуб вирішуватиме наступні кроки разом із оточенням гравця, особливо тому, що Погба завжди співпрацював з клубом та владою після провалу допінг-тесту в серпні 2023 року.

Calcio&Finanza додає, що навіть якщо “Ювентус” вирішить розірвати контракт з Погба, він може почекати до червня 2024 року, щоб набрати чинності свого рішення.

Це зроблено для того, щоб уникнути сплати штрафу за фінансову допомогу, отриману у 2022 році, коли французький півзахисник повернувся до Турину вільним агентом з “Манчестер Юнайтед”. “Ювентус” заощадив 50% валової зарплати гравця завдяки Указу про зростання, який тепер було скасовано, коли Погба повернувся до Італії менше двох років тому.

Новини партнерів

Комментарии: