Олександр Зінченко заявив, що Судаков нагадує йому Фодена


Зінченко наголосив на схожості між Георгієм Судаковим і Філіпом Фоденом, висловлюючи своє схвалення з цього приводу.

Embed from Getty Images

«Я пам’ятаю його ще з часів, коли його викликали до збірної України під керівництвом Андрія Шевченка. Одразу помітив, як він старанно працює. Важливо мати таку самодисципліну у такому молодому віці, коли ти націлений на покращення та любиш футбол. Це саме про Жору.

Він дуже нагадує мені Філіпа Фодена. Я знаю, що у “Манчестер Сіті” грають такі зірки, але я завжди казав, що Філ – найсильніший футболіст у цій команді. Його якості та любов до гри – це щось унікальне.

Вони схожі за стилем гри – низька посадка, відмінне володіння м’ячем, технічність. У них подібна манера гри. Подивіться, як зараз Фоден грає, він робить різницю в “Сіті” і відіграє дуже важливу роль.

Судаков також стає одним із лідерів у збірній вже сьогодні. Якість, яку він показує, лише тішить. Я сподіваюся, що він продовжуватиме в тому ж дусі. У нього є талант та якості.

Коли я виростав, поряд зі мною було багато футбольних талантів, які були набагато кращими за мене, але, на жаль, вони вже давно не грають у футбол. Із цього можна зробити висновок: якщо ти зупиняєшся на досягнутому і думаєш, що вже досяг усього, що міг, то розвиток припиняється в твоїй голові, і швидко йде на спад. Часто ти цього навіть не помічаєш.

  • Ти вважаєш, що сьогоднішнє покоління не таке?
  • Я думаю що ні.

Джерело

Новини партнерів

Комментарии: