Роман Яремчук: «Після матчу з Уельсом ми плакались, витирали соплі один одному. Була розмова, щоб цього не повторилось»

Форвард збірної України поділився очікуваннями напередодні матчу проти збірної Ісландії та зокрема згадав про поразку від Уельса під час відбору на ЧС 2022.

Фото: УАФ

— Деякі футболісти сказали, що після того, як тренер вийшов з роздягальні, футболісти окремо поспілкувались, у вас була відверта розмова, і ти був одним з найбільш активних футболістів у роздягальні. Чи побачив ти, що є якісь зміни у колективі, що ви зрозуміли і, можливо, буде якесь інше відношення до матчу?

— Не знаю, хто це тобі сказав. Якщо це була розмова між командою, то, получається, хтось тобі розказав. Це поганий такий, що хтось тобі розказав.

— Не казали, про що говорили. Просто сказали, що так було.

Так, ми поговорили про те, що ми пройшли такий досвід після Шотландії. У нас був досвід що у нас була велика ейфорія від того, що ми за крок від чемпіонату світу. І в матчі проти Уельсу ми розчарували всю країну і потім ходили плакались, витирали соплі один одному.

Була така розмова, щоб цього не повторилось. Всі дуже серйозно віднеслись, забули цей матч з Боснією, відправились у готель вже з настроєм на майбутній матч. Ситуація у країні зараз не дозволяє святкувати.

Потрібно втішити наших вболівальників і хлопців, які тримають фронт, – сказав Яремчук.

Новини партнерів

Комментарии: