Анонс та прогноз матчу 31-го туру АПЛ “Челсі” – “Манчестер Юнайтед”. 04.04.2024

Англійська Прем’єр-ліга цього тижня знову вирішила бути оригінальною – якщо в інших топових футбольних країнах проходять переважно кубкові протистояння, то на Туманному Альбіоні пройде повноцінний тур. І, мабуть, один із найсуттєвіших боїв відбудеться останнім. “Челсі” прийме “Манчестер Юнайтед” сьогодні ввечері.

Фото: ratingbet

“Челсі” не виправдав очікувань в АПЛ, хоча команда намагається компенсувати це в інших турнірах

Попередній сезон «сині» завершили на 12-й позиції, і це, природно, розцінюється як провал грандів зі столиці Англії. Але всі «виправлення помилок», які вилилися в нову порцію рекордних витрат, результатів майже не дали. Почеттіно розуміє розчарування як уболівальників, так і керівництва, і його підопічні намагаються це компенсувати. Що стосується Кубка ліги, то у вирішальному матчі його підопічні були активнішими за «Ліверпуль», але єдиний гол на «Уемблі» забив Ван Дейк, і трофей дістався Клоппу. Є ще Кубок Англії, де, з одного боку, клуб дійшов до півфіналу, а з іншого – на черзі «Сіті» і, можливо, “Манчестер Юнайтед”. У той же час немає шансів потрапити в топ-4 в Прем’єр-лізі, і менше шансів потрапити в зону євротурніру. У попередньому турі команда навіть не змогла перемогти “Бернлі”.

“Манчестер Юнайтед” також розчаровує в поточному сезоні

«Червоні дияволи» запросили Тена Хага у 2022 році, поставивши перед ним завдання повернути успіх найпопулярнішому клубу. Ерік не без проблем може занести в актив цикл 2022/2023 років, адже він завершив свій дебютний сезон в АПЛ на 3-й позиції, а також зіграв у двох фіналах, здобувши перемогу в Кубку ліги. Зараз невдач вистачало, а пік у вигляді останнього місця в досить простій групі Ліги чемпіонів. Цього разу «манкуніанці» також рятуватимуть сезон у кубковому турнірі, де вже дійшли до півфіналу. Щодо Прем’єр-ліги, то тут помітний спад – топ-4 все далі віддаляється. Крім того, команда не втримала перемогу в грі з “Брентфордом” – 1:1.

Попередні стикові матчі

«Пенсіонери» здобули 1 перемогу в 14 останніх очних матчах. Примітно, що тривалий час все закінчувалося лише нічиєю, але «манкуніанці» вийшли переможцями в обох зустрічах у 2023 році.

Прогноз

«Сині» вважаються фаворитами наступної битви, хоча “Манчестер Юнайтед” явно недооцінений у порівнянні з таким суперником. Гостям вдасться не програти (коефіцієнт: 1,85).

Новини партнерів

Комментарии: