“Челсі” 4:3 “Манчестер Юнайтед”. Магія на Стемфорд Брідж


Матч між “Челсі” та “Манчестер Юнайтед” закінчився з рахунком 4:3 на користь “Челсі” після захоплюючого фіналу їй кінцівки на “Стемфорд Брідж”.

Embed from Getty Images

Зустріч цих двох команд, хоч і втратила колись престиж за останні роки, все ще привертає увагу. Обидва клуби не борються за чемпіонство чи місця в топ-4, але історична значимість матчу між “Челсі” та “Манчестер Юнайтед” залишається незмінною.

“Челсі” вийшов на поле без змін у стартовому складі, порівняно з попереднім матчем, а “Манчестер Юнайтед” вирішив обійтися без Маркуса Рашфорда. Сам поєдинок розпочався активно, з домінуванням “Челсі”. Проте гості змогли повернутися у гру завдяки активній грі у другому таймі.

Матч став справжнім шоу з обох боків, з безліччю можливостей для голів та моментів, що інтригують. Зрештою, “Челсі” зумів зрівняти рахунок і навіть вирвати перемогу завдяки спірному пенальті, реалізованому Коулом Палмером. Це дозволило “Челсі” посісти 10-те місце у турнірній таблиці.

АПЛ, 31-й тур

Стадіон: “Стемфорд Брідж” (Лондон)

Головний суддя: Джарред Джіллетт (Австралія)

“Челсі” – “Манчестер Юнайтед” 4:3

Голи: Галлахер (4), Палмер (19, 90+10, обидва з пенальті, 90+11) – Гарначо (34, 67), Фернандеш (39)

Челсі“: Петрович – Гюсто (Гілхрист, 75), Дісасі (Чалоба, 75), Бадіашіль, Кукурелья – Кайседо (Чуквуемека, 71), Фернандес – Палмер, Галлахер (Мадуеке, 89), Мудрік (Стерлінг, 7)

Манчестер Юнайтед“: Онана – Далот, Варан (Еванс, 46/Камбвала, 66), Магуайр, Ван-Бісака – Каземіро (Мактоміней, 75), Мейну – Антоні, Фернандеш, Гарначо (Маунт, 85) – Хойлунд (Раш 66)

Попередження: Гюсто (32), Фернандес (35)

Новини партнерів

Комментарии: