Анонс та прогноз матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “ПСЖ” – “Барселона”. 10.04.2024

Чвертьфінальний раунд Ліги чемпіонів продовжиться в середу новою парою матчів. Цього разу гра пройде з обов’язковою участю представника Прімери. І якщо “Атлетіко” прийме “Боруссію” в Мадриді, то “Барселона” матиме путівку до “ПСЖ”.

Embed from Getty Images

“ПСЖ” має намір нарешті здобути бажаний трофей

«Парижани» настільки впевнено домінують у французькому футболі під керівництвом власників з Катару, що всі трофеї, взяті «всередині» країни, особливо не радують. І навіть коли «Монако» та «Лілль» зуміли виграти Лігу 1, у столиці Франції це не сприйняли як трагедію – європейська арена давно стала мірилом успіху. Щоправда, там команда лише раз виходила у фінал – зазвичай вилітала значно раніше. Якщо говорити про попередній сезон, то клуб закінчив на стадії 1/8, і це стало приводом для глобальної чистки у складі, коли керівництво навіть розійшлося з Мессі та Неймаром. Нова опція на чолі з Луїсом Енріке вийшла з групи з певними труднощами – команда випередила “Мілан” суто за рахунок додаткових показників, з рівною кількістю очок і обміном перемогами. З іншого боку, Мбаппе і компанія легко розібрались з «Реал Сосьєдадом»: забили пару голів як на домашній арені, так і на виїзному полі, і лише потім дозволили супернику забити м’яч престижу.

“Барселона” сподівається скрасити завершення сезону

Рік тому «блауграна» подарувала вболівальникам привід для довгоочікуваної радості, вигравши спочатку Суперкубок країни, а потім і Прімеру. При цьому «більше клуб» фінішував лише на 3-му місці в групі Ліги чемпіонів, після чого знову провал у Лізі Європи. Нині ситуація протилежна. Невдачі у всіх внутрішніх турнірах призвели до того, що Хаві влітку оголосив про розірвання контракту. Натомість «каталонці» виграли групу в Лізі чемпіонів і досить спокійно здолали «Наполі» на стадії 1/8 турніру, перемігши на домашній арені після нічиєї на виїзному полі.

Попередні стикові матчі

У 2021 році французький гранд переміг «Кулес» на «Камп Ноу», вибивши їх в 1/8 фіналу. Загалом Ліга чемпіонів характеризується рівними результатами: по 4 перемоги кожного клубу та стільки ж нічиїх. .

Прогноз

Французький клуб вважається фаворитом домашнього протистояння, але йому дістався непростий суперник. Очікуємо ефектний «тотал: понад 2,5» (коефіцієнт: 1,7).

Новини партнерів

Комментарии: