У Британії говорять про можливий перехід Іллі Забарного до топ-клубу АПЛ (Sky Sports)


Журналіст Sky Sports повідомив, що у Британії обговорюють можливий перехід Забарного до одного з топ-5 клубів АПЛ. Рассел Тейлор, представник британського видання Sky Sports, висловив свою оцінку грі українських футболістів цього сезону Прем’єр-ліги на прохання українських ЗМІ.

Embed from Getty Images

На його думку, найбільш вражаючим виступом серед українців цього сезону є гра Іллі Забарного з “Борнмуту”. Він зазначив, що Забарний продемонстрував значний прогрес та став невід’ємною частиною основного складу своєї команди. Є розмови про його можливий перехід до одного з топ-5 клубів АПЛ.

Тейлор також зазначив, що Єгор Ярмолюк із “Брентфорда” перевершив очікування, частіше виходячи на поле, ніж передбачалося. Віталій Міколенко з “Евертона” продемонстрував прогрес, незважаючи на труднощі, з якими стикається його команда. Михайло Мудрік спочатку мав слабкий старт, але зміг повернутися до основного складу команди.

Щодо Олександра Зінченка з “Арсеналу” Тейлор зазначив, що він бореться за свою позицію в команді, проте його роль стала зрозумілою суперникам, що створює для нього додаткові труднощі.

Джерело: Трибуна

Новини партнерів

Комментарии: