Іммобіле: «Не бачу причин залишати Лаціо»

Чіро Іммобіле запевнив уболівальників “Лаціо”, що не бачить причин покидати клуб, але визнає, що зробив недостатньо, щоб заслужити виклик до збірної Італії на Євро-2024.

Embed from Getty Images

Ветеран провів важку кампанію, боровся з постійними травмами та часто втрачав своє місце Таті Кастелланосу.

Він кілька разів зізнавався, що шкодує про те, що минулого року не скористався можливістю вигідного переходу до Професійної ліги Саудівської Аравії, оскільки деякі вболівальники активно глузували з нього на Стадіо Олімпіко.

Однак ситуація, здається, заспокоїлася і Іммобіле переглядає свої плани на майбутнє.

«Я вже говорив, у мене залишилося два роки контракту з «Лаціо», і я щасливий тут», — сказав Іммобіле на події EA7 World Legends Padel Tour.

«Моя сім’я облаштувалася, і я не бачу причин їхати. Очевидно, що після такого сезону є багато знаків питання та критики.

«У мене було сім років на винятковому рівні і один рік зі спадом у формі, і деякі труднощі зі зміною тренера не допомогли.

«Оскільки протягом багатьох років я був тим, хто забивав найбільше голів і демонстрував найкращі результати, я заплатив за провал, але це може статися.

«Коли ти починаєш не з тієї ноги і починаєш втрачати точність перед воротами, яка завжди була, це ставить тебе в темне місце, і я не звик до такої ситуації.

«Однак один поганий сезон точно не може знищити все хороше, що я зробив у цій футболці».

Новини партнерів

Комментарии: