Почеттіно звільнено з посади головного тренера “Челсі”

Михайло Мудрик матиме новий тренер. Маурісіо Почеттіно залишає посаду головного тренера “Челсі”. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

Embed from Getty Images

Рішення було прийнято за взаємною згодою після зустрічей зі спортивними директорами клубу Полом Уінстенлі та Лоуренсом Стюартом, а також співвласником Бехдадом Егбалі.

“Дякую власникам “Челсі” та спортивному директору за можливість бути частиною історії цього футбольного клубу. Зараз “сині” мають хороші шанси для подальшого прогресу в Прем’єр-лізі та Європі найближчими роками”, – заявив Маурісіо.

За інформацією The Telegraph, “Челсі” розпочав пошук нового тренера, який має бути “молодим та прогресивним”. У списку кандидатів – Себастьян Хенесс (“Штутгарт”), Кіран Маккенна (“Іпсвіч”), Мічел (“Жирона”) та Енцо Мареска (“Лестер”).

Почеттіно пропрацював на “Стемфорд Брідж” лише один сезон із дворічного контракту. З моменту зміни власників “Челсі” команда змінила вже п’ять тренерів за два роки.

“Челсі” завершив сезон на шостому місці, що не відповідало очікуванням власників клубу. Також були претензії до Почеттіно щодо великої кількості травм у гравців.

Почеттіно очолив команду влітку 2023 року. Цього сезону “Челсі” посів шосте місце у Прем’єр-лізі, набравши 63 очки.

Новини партнерів

Комментарии: