Угорщина 1:3 Швейцарія: Швейцарія результативно скористалася помилками Угорщини

Другий ігровий день Євро-2024 розпочався з перемоги збірної Швейцарії у поєдинку із угорцями.

Embed from Getty Images

Другий день Чемпіонату Європи 2024 року стартував у Кельні поєдинком між збірними Угорщини та Швейцарії. Перед початком поєдинку збірна Швейцарія вважалася фаворитом зустрічі, проте букмекери не поспішали списувати з рахунків їхніх опонентів з Угорщини.

Вже на старті поєдинку, на 12-й хвилині Квадво Дуа з «Лудогірця» прорвався до воріт, залишивши за собою всю лінію оборони суперника та впевнено реалізував вихід 1-на-1 із голкіпером (0-1). Наступний гол уболівальники побачили лише під кінець першого тайму, проте очікування того варті. На 45-й хвилині дует з «Болоньї» – Ремо Фройлер та Мішель Ебішер вдруге засмутили Петера Гулачі (0-2) і, напевно, цей гол увійде до списку найкрасивіших голів турніру.

У другому таймі збірна Угорщини намагалася переламати перебіг зустрічі, проте їх максимумом став один гол, який на 66-й хвилині, на свій рахунок записав Барнабаш Варга. Протягом 30 секунд м’яч встиг дійти від воріт Петера Гулачі до протилежних і завершився його замиканням головою від гравця «Ференцвароша», яких і скоротив відставання (1-2).

Скільки угорці не намагалися забити другий, лінія оборони Швейцарія була категорично проти, а в компенсований час Брель Емболо зняв питання про переможця зустрічі, поставивши в цьому матчі жирну крапку (1-3). Як підсумок, збірна Швейцарії хай і не без зусиль, але здобуває перемогу в матчі першого туру Євро-2024, результативно скориставшись осічками свого суперника.

Зі статистичної точки зору, рахунок на табло більш ніж закономірний, збірна Угорщини не переграла Швейцарію за жодним із основних показників, а на 2 удари в площину воріт Яна Соммера, швейцарці відповіли 7-ма, три з яких і принесли номінальним гостям перші три очки на Євро.

Новини партнерів

Комментарии: