Анонс та прогноз матчу Євро-2024 Іспанія – Італія

20 червня 2024 року в рамках 2-го туру Євро відбудеться матч між збірними Іспанії та Італії. Обидві команди стартували з перемоги, а новий успіх гарантує вихід у плей-офф чемпіонату.

Фото: ratingbet

Іспанія проти Італії: ключові статистичні дані та тенденції

  • Іспанія під керівництвом нинішнього наставника лише двічі програла з минулого року.
  • Італія не програє в 7 матчах поспіль.
  • Іспанія виграє перший тайм у 63% матчів, Італія робить те саме в половині ігор.

Іспанія – форма команди та її аналіз:

«Фурія Роха», перебуваючи під керівництвом де ла Фуенте, підтвердила свій статус «королеви кваліфікацій». У той же час це відчуття було трохи розмитим через невдачу в березні ще в Шотландії. Тим не менш, команда виграла трофей Ліги націй, хоча Хорватія капітулювала у фіналі лише в серії пенальті.

2024 рік почався з осічки, у вигляді рахунку 0-1 у боротьбі з Колумбією, а команда не втримала перевагу з Бразилією, закінчивши нічиєю 3-3. І були нищівні перемоги, хоч і зі скромними Андоррою та Північною Ірландією, у червні. Вже перебуваючи на Євро, команда провела впевнений перший тайм, а після перерви без особливих проблем, хоч і з моментами для «картатих», втримала рахунок 3:0 з досвідченою Хорватією.

Італія – форма команди та її аналіз:

«Скуадра адзурра» після тріумфу на попередньому Євро не пройшла на чемпіонат світу – це сталося вдруге поспіль! І випередила Україну тільки за рахунок додаткових показників, при рівних очках, у кваліфікації-2023. Доречно зазначити, що арбітр, навіть з VAR, не призначив пенальті наприкінці останнього матчу під дуже суперечливим моментом. обставин, коли Мудрика відверто вдарили в ногу.

Підопічні Спаллетті добре показали себе в товариських матчах 2024 року, пропустивши лише 1 гол у 4 матчах і лише не здолавши Туреччину. Якщо говорити про чемпіонат, то команда стартувала з аутсайдера квартету – Албанії. Там Ді Марко виступив «асистентом» Байрамі, який забив найшвидший гол за всю історію турніру. Це змусило фаворита йти на сильний хід. Та все ж, досягнувши мети та вийшовши вперед, гранд усе більше грав за рахунком, і не без пари неприємних моментів у підсумку втримав той результат 2:1.

Іспанія: новини команди

Є деякі питання щодо стану здоров’я Зубіменді та Хесуса Наваса. Пишуть про можливі проблеми у Родрі і Морати, але не повинні заважати їм виходити на поле.

Італія: новини команди

Скальвіні порвав хрестоподібні зв’язки в останньому турі Серії А.

Іспанія – Італія: можливі стартові склади

Іспанія (можливий склад): Унаї Сімон – Грімальдо, Лапорт, Начо, Карвахаль – Фабіан Руїс, Родрі Ернандес, Фермін Лопес – Педрі, Мората, Ямал.

Італія (можливий склад): Доннарумма – Калафіорі, Буонджорно, Дарміан – Камб’язо, Фраттезі, К’єза, Фаджолі, Жоржиньо, Белланова – Скамакка.

Попередні стикові матчі: Іспанія – Італія

«Фурія Роха» перемагала 3 рази в своїх 4 попередніх очних поєдинках. Та все ж на минулому Євро Доннарумма з компанією пройшли далі, у півфінальній серії пенальті після нічиєї 1:1.

Прогноз

Зараз підопічні Де ла Фуенте виглядають переконливіше як у 1 турі, так і загалом. У підсумку чекаємо на їх перемогу (коефіцієнт: 2,15).

Новини партнерів

Комментарии: