Анонс та прогноз матчу Євро-2024 Словаччина – Україна. 21.06.2024

21 червня 2024 року в рамках 2-го туру Євро відбудеться матч між збірними Словаччини та України. Перша команда, несподівано стартувавши з перемоги, тепер порадує нічия, друга, після нищівна ганьба, потрібна лише перемога, бажано не мінімальна.

Фото: UEFA

Словаччина проти України: ключові статистичні дані та тенденції

  • Словаччина виграла 3 рази поспіль.
  • У трьох попередніх матчах Україна двічі програла.
  • Словаччина виграє перший тайм у 40% матчів, Україна – у 30% ігор.

Словаччина – форма команди та її аналіз:

“The Repre” зміг чудово використати успішне жеребкування минулорічної кваліфікації. Команда Кальцони не здивувалася, програвши обидва матчі Португалії. При цьому, якщо говорити про ігри з усіма іншими суперниками, то втратили очки лише на самому старті – у боротьбі з Люксембургом сталася нічия 0:0. Далі були перемоги, зокрема протистояння з боснійцями та ісландцями.

Товариські матчі 2024 року демонстрували поступовий прогрес. Почавши з поразки від Австрії, команда потім уникла поразки на останніх хвилинах гри в Норвегії. І забила 4 голи без відповіді в червневих матчах проти Сан-Марино і навіть Уельсу. Що стосується чемпіонату, то команда, починаючи з Бельгії, зуміла сенсаційно виграти (навіть якщо пощастило, як із забитим голом, так і з тим, що голи Лукаку були скасовані після відеоповторів).

Україна – форма команди та її аналіз:

«Жовто-сині» показали хороший футбол під керівництвом нинішнього наставника. Вони не кваліфікувалися безпосередньо на Євро лише тому, що Італія мала кращі додаткові показники за рівнем балів. Тим не менш, команда зуміла здобути сильні перемоги з рахунком 2-1 у плей-оф проти Боснії та Ісландії.

Якщо говорити про літо, то команда провела 3 товариські матчі з усіма можливими результатами. За нульовою нічиєю у боротьбі з Німеччиною послідувала невдача на старті матчу з Польщею (вона в підсумку програла). У підсумку команда перемогла молдаван – 4:0. Турнір у Німеччині розпочався у понеділок поєдинком проти Румунії. І команда абсолютно точно, безнадійно, програла – як відреагує тренерський штаб?

Словаччина: новини команди

Томіча довелося вилучити зі складу через травму.

Україна: новини команди

Участь Миколенка під питанням через травму в грі проти молдаван.

Словаччина – Україна: можливі стартові склади

Словаччина (можливий склад): Дубравка – Ганцко, Шкріняр, Вавро, Пекарік – Дуда, Лоботка, Куцка – Гараслін, Боженік, Шранц.

Україна (можливий склад): Трубін – Миколенко, Сваток, Забарний, Конопля – Зінченко, Бражко, Малиновський, Судаков, Ярмоленко – Яремчук.

Попередні стикові матчі: Словаччина – Україна

У Лізі націй у 2018 році суперники обмінялися перемогами. А в історичному плані «жовто-сині» мають мінімальну перевагу: 3 перемоги та пара поразок у 8 матчах.

Прогноз

«Жовто-сині» вважаються фаворитами наступної битви, але вони явно «попливли» і важко сказати, чи повернуться вони до своїх хороших показників, і як можна перебудувати гру в парі. днів? Вважаємо, що номінальні господарі не програють такому супернику (коефіцієнт: 1,79).

Новини партнерів

Комментарии: