Залишаємось в грі, обігруючи Словаків! Словаччина 1:2 Україна

Сьогодні збірна України зіграла проти команди Словаччини у 2 турі Євро 2024 група E.

Embed from Getty Images

Початок матчу синьо-жовті відверто провалили. Ніби контролювали гру, але пропустили першими. Після подачі Лукаша Гарасліна, Олександр Зінченко проспав Івана Шранца на дальній штанзі і той відзначився взяттям воріт. Потім словаки ще кілька разів небезпечно пробивали по воротах нестримного Анатолія Трубіна, який спасав раз за разом. В роздягальні команди пішли при рахунку 1:0.

По перерві збірна України повністю переламала гру. Контроль м’яча продовжувався як і в першому таймі, але стало більше гострих моментів та ударів по воротах. Голкіпер суперника Мартін Дубравка вздихав важко… Словаччина знатно підсіла, адже підопічні Реброва сильно тиснули. І ось, на 54-ій хвилині Олександр Зінченко виконав простріл до чужої площі де один залишився Микола Шапаренко і він не схибив – рахунок зрівняно!

Кілька замін з боку Реброва лише освіжили сили нашої команди. На полі появився “джокер” Роман Яремчук, який на 80-ій хвилині вивів нашу команду вперед з передачі того ж Шапаренка. Нарешті фанати пораділи! Збірна України втримала рахунок останні 15 хвилин і здобула першу перемогу на Євро-2024.

Таким чином збірна України має у своєму активі 3 очки так само як і Словаччина та Румунія, у Бельгійців покищо нуль, але вони сьогодні проведуть свою зустріч зі збірною Румунії.

Словаччина 1:2 Україна

Голи: Шранц 17′, — Шапаренко 54′, Яремчук 80′.
Попередження: Яремчук 84′.

Словаччина: Дубравка, Пекарік, Вавро, Шкріняр, Ганцко (Оберт), Куцка, Лоботка, Дуда (Бенеш), Шранц (Зауер), Гараслін (Суслов), Боженік (Стрелец).

Україна: Трубін, Зінченко, Матвієнко, Забарний, Тимчик, Судаков, Бражко (Сидорчук), Шапаренко (Таловєров), Мудрик (Маліновський), Ярмоленко (Зубков), Довбик (Яремчук).

Новини партнерів

Комментарии: