Нідерланди 0-0 Франція: Фаворити зіграли першу нульову нічию на Євро-2024

Головні фаворити групи D провели перший матч на цьому Чемпіонаті Європи, що завершився нульовою нічиєю.

Embed from Getty Images

Обидві збірні перемогли у першому турі та підходили до цього матчу з трьома набраними очками. Багато хто припускав, що саме цей матч має вирішити долю першого місця у групі.

Матч у Лейпцигу почався з того, що обидві збірні обмінялися небезпечними моментами, але до середини першого тайму гра трохи принишкла і команди лише зрідка створювали погрози біля воріт суперника. З таким рахунком команди і пішли на перерву, здавалося, що саме нуді на табло найкраще описують побачене в матчі.

У другому таймі ініціатива повністю перейшла до команди Дідьє Дешама, проте забити швидкий гол після повернення на поле віце-чемпіонам світу не вдалося. На 69-й хвилині Мемфіс Депай пробив через переділ воротарської зони і після сейву голкіпера, м’яч відскочив точно на ногу Хаві Сімонса, який забив перший гол у матчі. Але в черговий раз VAR позбавив нас гола, арбітр розглянув офсайд у Дензела Дюмфріса, які м’яча не торкнувся, але перегороджував огляд Майка Меньяна, що стало скасуванням гола.

Цей момент і став останнім у матчі, збірні Нідерландів та Франції розписали світову, а цей матч став першим на Євро-2024, що завершився у нульову нічию. Після другого туру у групі D відомо, що збірна Польщі вже може пакувати валізи, а Нідерланди (4 очки), Франція (4) та Австрія (3) розіграють путівки до плей-офф.

Нідерланди – Франція 0:0

Нідерланди: Вербрюгген – Дюмфріс, де Врей, ван Дейк, Аке – Схаутен (Вейналдум, 73), Рейндерс – Фрімпонг (Гертрюйда, 73), Сімонс (Верман, 73), Гакпо – Депай (Вегорст, 79)

Франція: Меньян – Кунде, Упамекано, Саліба, Ернандес – Дембеле (Коман, 75), Канте, Тчуамені, Рабйо – Грізманн – Тюрам (Жиру, 75)

Новини партнерів

Комментарии: