Бельгія 2:0 Румунія: Обстановка в групі України стає все більш напруженою

Збірна Бельгії здобула першу перемогу і загострила обстановку в групі E до максимуму.

Embed from Getty Images

Перед початком цього поєдинку збірна Бельгії залишалася останньою збірною, яка ще не забивала на цьому турнірі, хоч і входила до списку його фаворитів. Збірна Румунії у першому турі сенсаційно обіграла Україну (3-0) та підходила до цього матчу у піднесеному настрої.

Цей матч пройшов без сенсацій, збірна Бельгії заволоділа ініціативою з перших секунд і відкрила рахунок вже на 2-й хвилині. Юрі Тілеманс із «Астон Вілли» пробив точно у кут, без шансів для голкіпера (1-0). Решта часу в першому таймі бельгійці провели під воротами суперників і лише зрідка румуни вибігали в безуспішні контратаки.

У другому таймі Ромелу Лукаку в черговий раз намагався перехитрити VAR, але вже втретє був спійманий на місці злочину, а його гол з офсайду на 63-й хвилині було скасовано. Ситуацію виправив капітан Кевін Де Брюйне, який відзначився з асисту голкіпера Куна Кастельса на 80-й хвилині (2-0).

Цей гол поставив крапку в одному з найбільш нудних та односторонніх матчів турніру, проте тепер ситуацію в нашій групі назвати нудною аж ніяк не можна. Усі збірні мають по 3 очки в активі (1 перемога, 1 поразка) і тепер все вирішиться в останньому турі, де бельгійці чекають на матч зі збірною України, а Румунії – зі збірною Словаччини.

Бельгія – Румунія – 2:0

Гол: Тілеманс, 2, де Брюйне, 79

Новини партнерів

Комментарии: