Господарі турніру виходять на Євро з першого місця. Швейцарія 1-1 Німеччина

Попри очікування змін у стартовому складі Німеччини, Нагельсман випустив ту саму команду, що й у двох попередніх матчах, показуючи, що суперника не недооцінюють.

Embed from Getty Images

Німці домінували у володінні м’ячем і на 16-й хвилині відкрили рахунок завдяки дальньому удару Андріха, який залетів у ворота після відскоку м’яча перед воротарем. Однак радість була недовгою – перед цим Мусіала сфолив, і гол скасували.

Швейцарці забили за всіма правилами. Фройлер зробив простріл, і Ндойє, випередивши захисників і воротаря, відправив м’яч у ворота. У наступній атаці Ндойє міг подвоїти рахунок, але його удар пройшов повз.

На 38-й хвилині Джонатан Та отримав жовту картку і пропустить наступний матч через перебір ЖК, що стане ударом для центру оборони німців.

До кінця першого тайму Німеччина захопила ініціативу, але швейцарська оборона не дозволила створити нічого небезпечного, окрім удару Рюдігера головою.

У другому таймі німці збільшили темп. Вірц вивів Мусіалу на ударну позицію, але удар був відбитий Соммером, а Гюндоган промахнувся на добиванні. Кроос також був близький до голу, але його потужний удар пройшов повз ворота. Гаверц пробив головою після навісу, але вище воріт.

На 70-й хвилині у Німеччини був стовідсотковий момент: Кімміх отримав м’яч у штрафному майданчику, але його удар був заблокований Аканджі. Арбітр не призначив пенальті за падіння Шлоттербека під час добивання.

На 81-й хвилині Відмер отримав жовту картку і пропустить наступну гру швейцарців.

Швейцарці забили ще один гол, але його скасували через офсайд. Після, Нойєр врятував свою команду після небезпечного удару Джакі.

Німеччина все-таки втримала перше місце в групі завдяки голу, організованому гравцями, які вийшли на заміну. Раум виконав подачу, і Фюллькруг замкнув її.

У плей-офф Євро Німеччина зустрінеться з командою, що посіла друге місце в групі C, а Швейцарія зіграє з командою, що посіла друге місце в групі B.

Швейцарія – Німеччина 1:1

Голи: Ндойє 28, Фюллькруг 90+2

Швейцарія: Соммер – Шер, Аканджі, Родрігес – Відмер, Фройлер, Джака, Ебішер – Ндойє (Амдуні 65), Рідер (Варгас 65) – Емболо (Дуа 65)

Німеччина: Нойєр – Кімміх, Рюдігер, Та (Шлоттербек 61), Міттельштадт (Раум 61) – Андріх (Байєр 67), Кроос – Мусіала (Фюльлькруг 76), Гюндоган, Вірц (Сане 76) – Хаверц

Попередження: Ндойє 25, Джака 67, Відмер 81 – Та 38

Новини партнерів

Комментарии: