Албанія 0-1 Іспанія: Резерв збірної Іспанії впорався з Албанією

Збірна Іспанії набрала максимум очок на груповому етапі та з першого місця вийшла у плей-офф.

Embed from Getty Images

Збірна Іспанії вже вирішила всі завдання на стадії групового етапу та зі спокійною душею підходила до матчу проти Албанії. Луїс де ла Фуенте дав можливість гравцям основи відпочити перед 1/8 фіналу та зробив 10 замін порівняно з поєдинком проти збірної Італії. Лише Емерік Ляпорт вийшов із перших хвилин в обох матчах.

Збірна Албанії з перших хвилин намагалася взяти гру під свій контроль, але багато в чому поступалася навіть далеко не основним гравцям з Іспанії. На 13-й хвилині Ферран Торрес відкрив рахунок у матчі, захист албанців не доставив Ольмо та Торресу жодних проблем в атаці та дозволив «Фурії Росі» безперешкодно вийти вперед.

Проте, здаватися албанці на цьому не збиралися, особливо номінальні господарі здивували у другому таймі, коли завдали більше ударів у площину воріт, ніж іспанці і мали непогані шанси для того, щоб зрівняти рахунок, але всі зусилля виявилися марними.

Скільки Албанія не намагалася, а роздрукувати ворота збірної Іспанії їм так і не вдалося. Іспанія набирає максимум очок і виходить із групи з першого місця, а Албанія очікується, стає останньою і залишає турнір через 10 днів після його початку.

Албанія – Іспанія 0:1

Гол: Ф. Торрес 13

Новини партнерів

Комментарии: