Україна 0-0 Бельгія: Гідна нічия, яка не виводить нас із групи

Збірна України провела гідний матч проти збірної Бельгії в останньому турі F.

Embed from Getty Images

Перед початком поєдинків ця група була найцікавішою для нейтральних фанатів. Збірній України необхідно було перемагати чи наїдуться на позитивний результат для нас у паралельному матчі. Бельгійці вважалися очевидними фаворитами, але Україна дала гідний бій.

Починаючи з перших хвилин ми побачили вкрай рівну боротьбу двох збірних, обидві створювали моменти, обидві не збиралися відсиджуватися в обороні. На деяких відрізках збірна України виглядала навіть дуже привабливою, могла неодноразово відкривати рахунок.

У другому таймі бельгійці вийшли на поле з новими силами і на певному відрізку повністю заволоділи ініціативою, але, провівши низку замін, Україна знову включилася у боротьбу. Підопічні Сергія Реброва створювали достатньо моментів, щоб вийти вперед, але цього мало.

Руслан Малиновський мав два забійні моменти, перший – майже «сухий лист» з кутового, другий – удар з лінії штрафного майданчика, який на себе прийняв захисник бельгійців. Під кінець матчу, гравці збірної Бельгії явно тягли час, чим цілком очевидно та заслужено, заробили неповагу як від українських, так і від своїх і нейтральних фанатів.

Як підсумок, збірна Бельгії виходить у плей-офф з другого місця та зіграє проти Франції, а Україна вирушає доглядати це Євро вдома.

Україна 0-0 Бельгія.

Новини партнерів

Комментарии: