Чехія 1-2 Туреччина: Підсумок справжньої «футбольної війни» наважився на 90+4 хвилині

Футболу в цьому матчі було небагато, а ось боротьби більш ніж достатньо.

Embed from Getty Images

Збірна Туреччини вважалася фаворитом цієї зустрічі і мала найкращі шанси на вихід у плей-офф, тоді як Чехії потрібно було лише перемагати, щоб претендувати на заповітну путівку до 1/8 фіналу. Місцем проведення, насправді, «футбольної війни» став Гамбург.

На початку поєдинку ініціатива була за збірною Чехії, яка прагнула відкрити рахунок, але вже на 20 хвилині залишилася в меншості. Підвів команду Антонін Барак, який отримав другу жовту картку за зовсім необов’язковий фол у центрі поля.

Після цього Туреччина почала користуватися більшістю, але відкрити рахунок вдалося лише на початок другого тайму. На 52-й хвилині Хакан Чалханоглу роздрукував ворота чехів та вивів турків уперед.

Але радіти їм довелося недовго, Томаш Соучек на 66-й хвилині зрівняв рахунок і протримався він до завершення матчу. Лише на 90+4 хвилині Туреччині вдалося вирвати заслужену перемогу, яка мало вплинула на загальну картинку у групі, лише змінила кількість очок.

Дженк Тосун знову вивів збірну Туреччини вперед і цього разу рахунок став остаточним. Збірна Туреччини заслужено перемогла і вийшла з групи з другого місця, а Чехія приєднається до збірної України і залишок Чемпіонату Європи дивитиметься як глядачів.

Чехія – Туреччина 1:2

Голи: Соучек (66) – Чалханоглу (51), Тосун (90+5)

Вилучення: Барак (20)

Новини партнерів

Комментарии: