Анонс та прогноз матчу 1/8 фіналу Євро Швейцарія – Італія. 29.06.2024

29 червня 2024 року відбудеться матч 1/8 фіналу Євро між збірними Швейцарії та Італії. Обидві команди прагнуть усунути свого сусіда та продовжити свій турнірний шлях.

Фото: UEFA

Швейцарія – Італія: ключові статистичні дані та тенденції

  • Швейцарія залишається непереможеною у 2024 році.
  • В останніх п’яти матчах Італія виграла лише двічі.

Швейцарія – форма команди та її аналіз:

Торішню кваліфікацію “нейтрали” завершили поразкою від Румунії. Це не вплинуло, оскільки обидві команди кваліфікувалися на Євро напряму. Однак багато говорили про занепад команди, тим більше, що їхні товариські матчі у 2024 році завершилися нічиєю з Данією та Австрією.

Головне, що вдалося успішно почати чемпіонат. Вони двічі забили у ворота Угорщини до перерви, що дозволило їм грати консервативно після цього, в результаті чого з Шотландією зіграли внічию 1:1. Однак вони могли перемогти Німеччину, яка в останні моменти зрівняла рахунок.

Італія – форма команди та її аналіз:

“Скуадра адзурра” не потрапила на чемпіонат світу після перемоги на минулому Євро. У минулорічній кваліфікації вони зрівнялися з Україною за очками, посівши друге місце завдяки додатковим критеріям.

У чемпіонаті команда Спаллетті не вразила. Вони заслужено програли Іспанії, яка домінувала у м’ячі. Проти інших суперників чинні чемпіони поступилися першими, навіть проти Албанії. Їм вдалося добитися результату, обігравши команду Сілвіньо і зігравши внічию з Хорватією, але на останній доданій хвилині зрівняли рахунок у ворота Ліваковича!

Швейцарія: Командні новини

Закарія все ще не в формі. Другу жовту картку отримав Відмер.

Італія: Командні новини

Усі в списку готові вийти на поле.

Швейцарія – Італія: можливі стартові склади

Швейцарія (можливий склад): Зоммер – Р. Родрігес, Аканджі, Шер – Ебішер, Рідер, Ндойе, Г. Джака, Фройлер, Шакірі – Емболо

Італія (можливий склад): Доннарумма – Калафіорі, Бастоні, Дарміан – Дімарко, Жоржиньо, Пеллегріні, Барелла, Ді Лоренцо – Скамакка, Дзакканьї

Очні матчі: Швейцарія – Італія

П’ять із останніх шести зустрічей завершилися нічиєю. Однак на минулому Євро “Скуадра адзурра” здобула перемогу з рахунком 3:0.

Прогноз

«Нейтральних» тут несправедливо вважають аутсайдерами. Вони можуть уникнути поразки в основний час (коефіцієнт – 1,63).

Новини партнерів

Комментарии: