Анонс та прогноз матчу 1/8 фіналу Євро Німеччина – Данія. 29.06.2024

29 червня 2024 року в матчі 1/8 фіналу Євро зіграють збірні Німеччини та Данії. Німці планують пройти далі в турнірі, але їхні сусіди точно не мають наміру капітулювати.

Фото: UEFA

Німеччина – Данія: ключові статистичні дані та тенденції

  • Цього року Німеччина не виграла лише в України та Швейцарії.
  • Данія не програвала в 2024 році (сім матчів) і постійно грала внічию на Євро.

Німеччина – форма команди та її аналіз:

«Бундесманшафт» завершив минулий рік, вже під керівництвом Нагельсманна, нічиєю проти Мексики та поразками від Туреччини та Австрії в листопаді. Однак, на відміну від свого звільненого попередника, Юліан швидко вивчив ці уроки, і його команда виглядала значно краще в товариських матчах: три перемоги та нульова нічия з Україною з великою кількістю створених моментів.

На Євро все вирішилося рано. Спочатку вони розгромили Шотландію з рахунком 5-1, а потім здобули надійну перемогу над Угорщиною з рахунком 2-0. Тож не варто драматизувати нічию зі Швейцарією, хоча вони й уникли поразки на останніх хвилинах – на 92-й хвилині Фюлькруг зрівняв рахунок 1:1!

Данія – форма команди та її аналіз:

Минулого чемпіонату світу “динамівці” провалили, не вийшовши з групи. У минулорічній кваліфікації також не обійшлося без невдач – вони програли Казахстану та Північній Ірландії та трохи випередили Словенію за додатковими критеріями, обидві команди мали по 22 очки.

Ці команди також зрівнялися у своїй групі в Німеччині. “Данський динаміт” зрівняв рахунок на завершальній стадії очного поєдинку першого туру. Тоді вони зіграли внічию з Англією та Сербією. Долю другого місця вирішила «жовта» для асистента Кека, наставника Словенії! Словенці ж задоволені – у першому раунді плей-оф уникли важкого суперника, а що варте друге місце?

Німеччина: Командні новини

Тах встиг отримати “жовту” картку в третьому турі і пропустить матч.

Данія: Командні новини

Друге попередження отримав гравець Йолманда.

Німеччина – Данія: можливі стартові склади

Німеччина (можливий склад): Нойєр – Міттельштадт, Раум, Рюдігер, Кімміх – Кроос, Андріх, Вірц, Гюндоган, Мусіала – Хаверц

Данія (можливий склад): Шмейхель – Крістенсен, Вестергаард, Андерсен – Меле, Еріксен, Хойб’єрг, Делані, Бах – Хойлунд, Вінд

Очні матчі: Німеччина – Данія

Данці все ще мають відчутну перевагу в перемогах, чотири проти двох. Однак на Євро-2012 сильнішими були німці, а в 2017 і 2021 роках обидва матчі завершилися внічию 1:1.

Прогноз

Незважаючи на клас гостей, німці зараз сильніші. Ставка на їх перемогу в основний час (коефіцієнт – 1,65).

Новини партнерів

Комментарии: