Швейцарія 2:0 Італія: Діючі володарі трофею вирушають додому

Швейцарія здобула перемогу у першому матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи 2024 року.

Embed from Getty Images

Збірна Італії насилу вийшла у плей-офф Чемпіонату Європи, завдяки голу на 90+8 хвилині, доля Швейцарії також зважилася в останньому турі, однак, без особливих нервів. Італія вважалася фаворитом цієї зустрічі, хоч і багато хто боявся робити поспішних висновків.

Старт поєдинку був за номінальними господарями, Швейцарія активно створювала моменти, але Джанлуїджі Доннарумма робив усе можливе, щоб урятувати свою збірну. Проблема, однак, не минула і наздогнала італійців на 37-й хвилині. Ремо Фройлер відкрив рахунок не лише у матчі, а й своїм голам на цьому турнірі (1-0).

Другий тайм розпочався зі швидкого голу, Рубен Варгас знову відправив м’яч у ворота італійців (2-0), але говорити про «жирну точку» в цьому матчі ще було рано. У другій 45-хвилинці Італія створила набагато більше моментів, але забити їм так і не вдалося.

Як підсумок, збірна Швейцарії реалізувала свої найкращі моменти і абсолютно заслужено відправила додому переможців, подарувавши собі путівку до чвертьфіналу, а Чемпіонату Європи, гарантовано, нового переможця.

Швейцарія – Італія 2:0

Голи: Фройлер 37, Варгас 46

Новини партнерів

Комментарии: