Німеччина 2-0 Данія: Футбол переміг дощ, а Німеччина пройшла до 1/4 фіналу

Збірна Німеччини без особливих проблем вийшла до 1/4 фіналу, здолавши Данію в Дортмунді.

Embed from Getty Images

Збірна Німеччини є одним із фаворитів домашнього Євро, тоді як Данія оформила вихід у плей-офф лише в останньому турі з найнуднішою групою в історії турніру.

З перших хвилин Німеччина помчала в атаку і це дуже швидко принесло плоди, Ніко Шлоттербек відкрив рахунок у матчі вже на 4-й хвилині, проте арбітр зафіксував фол в атаці і гол був скасований.

Мабуть, все найцікавіше у цьому матчі відбувалося в момент, коли команд не було на полі, арбітр призупинив гру на 35-й хвилині через погодні умови – у Дортмунді розпочався сильний град, а ефекту додала гроза – одразу згадується матч Україна – Франція у 2012 році.

За 15 хвилин команди повернулися на поле, але в першому таймі нас більше не порадували. Другий тайм подарував нам майже відразу гол від Крістіна Еріксена на 48-й хвилині, але знову, злощасний VAR перешкодив нам побачити зміни на табло. Не встигли данці схаменутися, як Німеччина отримала право на 11-метровий, який успішно реалізував Кай Хаверц (1-0).

Вже через 15 хвилин провал в обороні гостей та жахлива помилка Каспера Шмейхеля, який надто далеко вийшов із воріт, привели до другого голу від Джама Мусіали (2-0). На цьому Данія не збиралася здаватися і боролася до останнього, але, на жаль, для них, оборона Німеччини відпрацювала на всі 100.

На 91-й хвилині Флоріан Віртц забив третій гол, але в цьому випадку навіть системи VAR не потрібно побачити офсайд. Цей момент став одним із останніх у матчі. Рахунок на табло – 2-0, збірна Німеччини у непростому матчі здобула заслужену перемогу та пройшла до чвертьфіналу.

Німеччина – Данія 2:0

Голи: Хавертц 53 (п), Мусіала 68

Новини партнерів

Комментарии: