Англія 2:1 Словаччина: Англійці рятуються на останніх хвилинах і виходять до 1/4 фіналу

Збірна Англії в максимально напруженому матчі виявилася сильнішою за Словаччину.

Embed from Getty Images

Збірна Англії абсолютно справедливо вважалася одним із головних розчарувань та виграла найнуднішу групу в історії Чемпіонатів Європи. Словаччина ж завершила груповий етап на 3-му місці, а про підсумкову кількість очок і вирішальний фактор згадувати не хотілося б.

Словаччина з перших хвилин опинилася на половині поля суперника і активно створювала моменти, спочатку це ні до чого не приводило, проте на 25-й хвилині рахунок на табло змінився. Іван Шранц вразив ворота збірної Англії та забив свій третій гол на цьому турнірі (0-1).

Другий тайм почався з швидкого гола Філа Фодена, який згодом арбітр скасував через офсайд. Англія робила все можливе, щоб підійти до воріт словаків і зрівняти рахунок, довгий час номінальним гостям стримувати натиск англійців, але сенсації таки не сталося.

Джуд Белінгем зрівняв рахунок на 5-й компенсованій хвилині, до того ж, зробив він це ударом через себе після плутанини у штрафному майданчику збірної Словаччини (1-1). Цей гол подарував уболівальникам збірної Англії неймовірні емоції, а решті – перші екстра-тайми на цьому Євро.

Вже на першій хвилині додаткового часу Гаррі Кейн вивів Англію вперед (2-1) і на цьому дійсно, моменти англійців, що стоять, закінчилися. Словаки завдали після цього 7 ударів, але жоден із них не став для них рятівним.

Збірна Англії стала третім чвертьфіналістом цього Чемпіонату Європи, а Словаччина вирушає додому, не створивши сенсації.

Англія – ​​Словаччина 2:1 (після додаткового часу)

Голи: Беллінгем (90+5), Кейн (91) — Шранц (25)

Новини партнерів

Комментарии: