Іспанія 4-1 Грузія: «Фурія Роха» на класі здолала головну сенсацію Євро-2024

Завершився черговий ігровий день у рамках плей-офф Чемпіонату Європи 2024 року.

Embed from Getty Images

Збірна Іспанії вважається не головними фаворитами на перемогу на Євро-2024, в той час, як для Грузії це лише дебютне Євро, а з групи вони вийшли лише в останньому турі, зате, як обігравши 2-0 збірну Португалії, подарувавши нам справжню сенсацію.

Збірна Іспанії, очікувано, зайняла позиції перед воротами Грузії і безперервно знаходилася там усі 90 хвилин, лише іноді Грузії вдавалося вибігати у контратаки. Але навіть такі контратаки можуть приносити свої плоди – на 19-й хвилині після прострілу з правого флангу Ле Норман переправив м’яч у свої ворота (0-1).

Цей результат тримався на табло протягом 20 хвилин, але під кінець першого тайму Родрі відновив справедливість та забив перший гол збірної Іспанії у цій зустрічі (1-1).

Другий тайм знову подарував нам незліченну кількість моментів іспанців, вже на 51-й хвилині Альваро Мората вивів свою збірну вперед (2-1). Однак, навіть це грузинів не зупинило, і вони не залишали спроби провести вдалі контратакуючі дії.

На 74-й хвилині арбітр зафіксував офсайд при третьому голі іспанців, але не минуло й хвилини, як Ніко Вільямс таки забив 3-й гол, цього разу – чистий (3-1). Жирну крапку у цьому матчі поставив Дані Ольмо на 81-й хвилині, довівши рахунок до розгромного (4-1).

Збірна Іспанії на класі проходить в 1/4 фіналу, де їм протистоятиме Німеччина, а головною перемогою для грузинів стають численні оплески від мільйонів фанатів по всій Європі, ця сенсація беззастережно увійде в історію турніру і запам’ятається в Грузії назавжди.

Іспанія – Грузія – 4:1

Голи: Родрі, 39, Фабіан Руїс, 51, Ніко Вільямс, 75, Ольмо, 83 – Ле Норман, 18 (автогол)

Новини партнерів

Комментарии: