Євро-2024. Румунія – Нідерланди 0:3. Вражаючий виступ команди Рональда Кумана, що вражає

У Мюнхені в останній день 1/8 фіналу Євро-2024 зустрілися збірні Румунії та Нідерландів. Попри те, що команда Кумана була фаворитом, румунська збірна заслуговувала на повагу за свої досягнення.

Embed from Getty Images

Румунія в груповому етапі перемогла Україну, зіграла внічию зі Словаччиною і програла Бельгії, набравши чотири очки і вийшовши з першого місця. Нідерланди також набрали чотири очки, але вийшли з третього місця, залишивши питання про свою гру. Нічия з Францією була позитивним результатом, але поразка від Австрії викликала занепокоєння у вболівальників.

Румунія втратила основного лівого захисника Нікушора Банку через дискваліфікацію, в той час як у Нідерландів дискваліфікованих не було.

Гра починалася повільно. Нідерланди взяли м’яч під контроль, але румуни активно пресингували та намагалися швидко переходити в атаку. Згодом Румунія почала домінувати, але Нідерланди першими відкрили рахунок на 20-й хвилині завдяки голу Коді Гакпо. Це додало впевненості команді Кумана, але до перерви вони більше не змогли забити.

У другому таймі Депай змарнував шанс подвоїти перевагу, а пізніше ван Дейк влучив у штангу. Гол Гакпо було скасовано через офсайд, але на 83-й хвилині він асистував Малену, який забив другий гол. У компенсований час Мален оформив дубль, завершивши матч із рахунком 0:3.

Нідерланди здобули впевнену перемогу і проходять до чвертьфіналу.

Євро-2024. 1/8 фіналу

2 липня, 19:00, Мюнхен, “Альянс Арена”

Румунія – Нідерланди 0:3

Голи: Гакпо (20), Мален (83, 90+3)

Румунія: Ніце – Раціу, Дрегушин, Бурке, Могош (Раковіцан, 38) – Маріус Марін (Чікелдеу, 72) – Ман, Резван Марін, Станчу, Хаджі (Алібек, 72) – Дрегуш (Міхейле, 72)

Нідерланди: Вербрюгген – Думфріс, де Врей, ван Дейк, Аке (ван де Вен, 68) – Схаутен (Верман, 68), Рейндерс, Сімонс – Гакпо (Вегхорст, 84), Депай (Блінд, 90+2), Бергвейн (Мален, 46)

Новини партнерів

Комментарии: