“ПСЖ” встановив цінник на Мануеля Угарте

“Парі Сен-Жермен” готовий розлучитися з півзахисником Мануелем Угарте, який привертає увагу “Манчестер Юнайтед” і “Баварії”, але хочуть повернути 60 мільйонів євро, які вони заплатили 12 місяців тому.

Embed from Getty Images

Гіганти Ліги 1 скористалися пунктом про відступні Угарте в розмірі 60 мільйонів євро, щоб виграти гонку за його підпис минулого літа, але 23-річний гравець пережив непростий дебютний рік у Франції, коли він 21 раз виходив у стартовому складі Ліги 1.

“ПСЖ” активно переговорює з претендентами на Угарте, сподіваючись, що продаж зможе профінансувати перехід іншого півзахисника.

Проте “ПСЖ” не поспішає продавати і не готовий йти на компроміс зі своєю оцінкою Угарте. Повідомляється, що усна пропозиція від “Манчестер Юнайтед” на суму близько 35 мільйонів євро була отримана та негайно відхилена, хоча джерела в Юнайтед заперечують, що вони не робили будь-які офіційні пропозиції.

Мюнхенська «Баварія» є ще одним претендентом на Угарте, який провів у «Спортінгу» два роки після переходу з «Фамалікао». Опорний півзахисник також має інтерес з боку клубів Італії та однієї неназваної команди Прем’єр-ліги.

Новини партнерів

Комментарии: