Анонс та прогноз матчу 1/4 фіналу Євро 2024 Іспанія – Німеччина. 05.07.2024

У чвертьфіналі Євро 5 липня 2024 року відбудеться матч між збірними Іспанії та Німеччини. Уже на цій стадії між собою зіграють головні фаворити всього турніру.

Фото: UEFA

Іспанія проти Німеччини: ключові статистичні дані та тенденції

  • Іспанія – єдиний учасник Євро, який виграв усі попередні матчі турніру.
  • Німеччина не вигравала у 2024 році лише в матчах проти України та Швейцарії.

Іспанія – форма команди та її аналіз:

«Фурія Роха» під керівництвом нинішнього тренера де ла Фуенте вже брала трофей, вигравши Лігу націй рік тому. Були невеликі неприємності у кваліфікації (всі пам’ятають поразку в Шотландії) і контрольних матчах. Та все ж іспанська команда підійшла до чемпіонства у відмінній формі.

Він вразив усіх, розгромивши Хорватію (забивши всі 3 голи до перерви) і не дозволивши Італії заволодіти м’ячем. Албанці, по суті, були дублерами, але й команда здобула перемогу – тільки цей учасник виграв усі 3 матчі групового етапу. А потім, пропустивши перший гол після власного, команда в 1/8 фіналу перемогла грузинів – 4:1.

Німеччина – форма команди та її аналіз:

“Бундестім” не вийшла з групи другого Чемпіонату світу поспіль. А потім команда так погано зіграла в контрольних матчах, що Фліка врешті-решт звільнили. Спочатку у Нагельсманна теж не виходило, але потім, у 2024 році, не перемогли лише Україну – та гра принесла нічию 0:0.

Перебуваючи на Євро, Кроос і компанія розгромили Шотландію вже в стартовому матчі – 5:1. Вже тоді було зрозуміло, що команда вийшла в плей-офф. У боротьбі зі Швейцарією команда могла дати асічку, але і там після тривалої поразки все закінчилося нічиєю. Протистояння з данцями, яке відбулося в 1/8 фіналу, було виграно досить впевнено (2:0), навіть якщо команда «відкрила» Шмейхеля лише після перерви.

Новини збірної Іспанії

Виступ Начо та Айозе Переса під питанням.

Німеччина: новини команди

Тах повертається після того, як пропустив гру через занадто багато жовтих карток.

Іспанія – Німеччина: можливі стартові склади

Іспанія (можливий склад): Унаї Сімон – Кукурелла, Лапорт, Ле Норманд, Карвахаль – Фабіан Руїс, Родрі Ернандес, Ольмо – Н. Вільямс, Мората, Ямал.

Німеччина (можливий склад): Нойєр – Міттельштадт, Тах, Рюдігер, Кімміх – Кроос, Андріх, Гюндоган, Мусіала, Вірц – Хаверц.

Попередні стикові матчі: Іспанія – Німеччина

Якщо говорити про 4 очних протистояння, то 3 нічиї з однаковим рахунком – 1-1. Знову “Фурія Роха” виграла статусного суперника з рахунком 6:0 у Лізі націй-2020.

Прогноз

Це справді ранній фінал – у кожного суперника є свої серйозні козирі. Шанси на успіх приблизно рівні, тому варто використовувати ставку на варіант «обидві команди заб’ють: так» (коефіцієнт: 1,76).

Новини партнерів

Комментарии: