Видовище на «Арені Штутгарт» – гра гідна фіналу. Іспанія 2:1 Німеччина

Сьогодні рішалась доля першого півфіналіста Євро 2024, Іспанія зустрічалась з господарем турніру Німеччиною.

Embed from Getty Images

Після стартового свистка гра одразу актвізувалась, що одні, що інші показували якісний футбол, який завжди закінчувався ударами по воротах. На 6 хвилині зустрічі з гри вийшов Педрі, через травму. На перерву команди пішли при оахунку 0:0.

Після перерви гра не змінилась, все йшло до першого забитого м‘яча. Першими забили іспанці, після передачі Ламіна Ямаля м‘яч у сітку воріт врізав Дані Ольмо.

Проте, німці не пасли задніх і зрівняли рахунок наприкінці матчу, Флоріан Вірц закінчив ефектну атаку і відправив команди в овертайми.

В додатковий час гра була такою ж, але до серії пенальті справа не дійшла. Мікель Меріно замкнув головою подачу Дані Ольмо на 119 хвилині та вивів Іспанію до півфіналу.

Іспанія 2:1 Німеччина

Голи: Ольмо 51‘, Меріно 119‘, — Вірц 89‘.
Попередження: Ле Норман 29‘, Торрнс 74‘, Сімон 82‘, Карвахаль 100‘, Мората 120‘, Руїс 120‘, — Рюдігер 13‘, Раум 28‘, Андріх 56‘, Кроос 67‘, Міттельштадт 73‘, Шлоттербек 89‘, Вірц 94‘, Ундав 113‘.

Іспанія: Сімон, Карвахаль, Ле Норман (Начо), Ляпорт, Кукурелья, Родрі, Руїс (Хоселу), Ямаль (Торрес), Вільямс (Меріно), Педрі (Ольмо), Мората (Оярсабаль).

Німеччина: Ноєр, Раум (Міттельштадт), Та (Мюллер), Рюдігер, Кімміх, Кроос, Джан (Джан), Сане (Вірц), Гюндоган (Фюлькруг), Мусіала, Хаверц (Антон).

Новини партнерів

Комментарии: