Португалія 0-0 (3-5 пен.) Франція: Франція досі не забиває з гри і проходить у півфінал

Збірна Франції у серії після матчевих пенальті вирвала путівку до півфіналу Євро-2024.

Embed from Getty Images

Перший тайм не подарував нам маси моментів, тому і не відклався так яскраво в нашій пам’яті, обидві збірні намагалися нав’язати свій футбол, краще виходило у Франції, яка все ще не забивала з гри, в той час, як Португалія не забиває вже протягом трьох матчів.

У другому таймі збірні активізувалися, але голів ми все також не бачили. Збірна Франції завдала більше ударів і частіше опинялася біля воріт суперника, але це не увінчалося успіхом.

В екстра-таймах як Португалія, так і Франція робили все можливе, щоб ця не перетікала в серію післяматчевих пенальті, але здалася їм це не вдалося.

Збірні пробили в сумі – 9 ударів і лише влучення у штангу від Жоау Фелікса вирішило долю протистояння – Тео Ернандес реалізував вирішальний удар і відправив Португалію в нокаут, а Кріштіану Роналду так і завершив Чемпіонат Європи 2024 року без забитих голів.

Португалія – Франція 0:0 (3:5 – у серії пенальті)

Португалія: Кошта – Канселу (Семеду, 75), Феррейра (Нунес, 118), Діаш, Мендеш – Феррейра (Нунес, 118), Палінья (Невеш, 90), Фернандеш (Фернандеш, 75) – Сілва, Роналду, Ленал , 106)

Франція: Меньян – Кунде, Упамекано, Саліба, Ернандес – Канте, Чуамені, Камавінга (Фофана, 91) – Грізманн (Дембеле, 67) – Коло Муані (Тюрам, 86), Мбаппе (Баркола, 106)

Новини партнерів

Комментарии: