Анонс та прогноз матчу 1/4 фіналу Євро 2024 Англія – Швейцарія

6 липня 2024 року в рамках чвертьфіналу Євро відбудеться матч між збірними Англії та Швейцарії. Усі планують продовжити боротьбу в наступному раунді турніру.

Фото: UEFA

Англія проти Швейцарії: ключові статистичні дані та тенденції

  • * Англія виграла лише 1 з 8 попередніх матчів за весь час.
  • * Швейцарія цього року не програє – 8 матчів поспіль.

Англія – форма команди та її аналіз:

«Три леви» досить впевнено подолали минулорічну кваліфікацію. У суперечці за 1 місце в обох матчах Кейн і компанія перемогли свого єдиного серйозного конкурента Італію.

Тим не менш, Саутгейт, перебуваючи на Євро, знову використовує свою фірмову тактику, але з максимальною обережністю. У підсумку команда здобула 1 перемогу в групі, над Сербією, швидко забивши та зберігши перевагу. Далі були лише нічиї: у поєдинках з Данією (1-1) та Словенією (0-0). Програвши словакам, британці зрівняли рахунок лише в останній момент гри – це сталося завдяки Беллінгему. Ну а потім Кейн нарешті сказав важливе слово, зробивши остаточний рахунок 2:1 у додатковий час.

Швейцарія – форма команди та її аналіз:

«Нейтральні» були насторожені тим, як вони кваліфікувалися. Вони вийшли на наступне Євро, але при цьому поступилися Румунії, а до цього обмежилися нічиїми з Косово (двічі), Білоруссю та Ізраїлем. І варто відзначити, що в товариських матчах не все виходило.

Так чи інакше, підопічні Мурата Якіна добре виступають на Євро. Стартували з перемоги над угорцями (3:1), після чого нічиїх з Шотландією та Німеччиною вистачило для загального успіху у вигляді виходу в плей-офф. Уже там команда перемогла Італію, забивши два безвідповідних голи.

Англія: новини команди

Наступний бій Гуехі пропустить через попередження, отримане в попередньому матчі.

Швейцарія: новини команди

Відмер повертається після того, як пропустив матч через жовті картки. Джака скаржився на дискомфорт, але готовий грати.

Англія – Швейцарія: можливі стартові склади

Англія (можливий склад): Пікфорд – Тріпп’єр, Данк, Стоунз, Вокер – Райс, Майну, Фоден, Беллінгем, Сака – Кейн.

Швейцарія (можливий склад): Зоммер – Р. Родрігес, Аканджі, Шар – Ебішер, Варгас, Рідер, Г. Джака, Фройлер, Відмер – Емболо.

Попередні стикові матчі: Англія – Швейцарія

“Три леви” програли “Наті” лише раз за всю свою історію. А з урахуванням 5 попередніх матчів вони здобули 4 перемоги; вони знову завоювали 3-е місце по пенальті після нічиєї 0-0 у Лізі Націй 2019.

Прогноз

Усі очікують складної, не видовищної, але перемоги підопічних Саутгейта. Все ж суперник створить їм клопоти, і варто подумати про ставку на «тотал: більше 2,0» (коефіцієнт: 1,89).

Новини партнерів

Комментарии: