Анонс та прогноз півфінального матчу Євро 2024 Іспанія – Франція

9 липня 2024 року в рамках 1/2 фіналу Євро відбудеться матч між збірними Іспанії та Франції. Кожен із сусідів-гігантів прагне потрапити до фіналу.

Фото: UEFA

Іспанія проти Франції: ключові статистичні дані та тенденції

  • * У 7 попередніх матчах Іспанія не вигравала лише Німеччину в основний час.
  • * Франція забила лише тричі в 6 попередніх іграх, і жодного разу в основний час.
  • * Французи виграли двічі в 6 матчах.
  • * Враховуючи весь турнір, ці 2 суперника пропустили 3 голи.

Іспанія – форма команди та її аналіз:

«Фурія Роха» підійшла до турніру в статусі переможця Ліги націй. І добре, хоч і не без невдач, подолала минулорічну кваліфікацію, після якої команда добре грала в товариських матчах.

Що стосується Євро, то команда змогла виграти всі 3 матчі групового етапу, не пропустивши жодного м’яча: 3:0 у битві з Хорватією, 1:0 в іграх з Італією та Албанією. Потім легко і розгромно вибила Грузію і обіграла Німеччину в чвертьфіналі, але лише завдяки голу Меріно на 119-й хвилині протистоянь.

Франція – форма команди та її аналіз:

Після тріумфального ЧС-2018 «сині» після тріумфального ЧС-2018 також дійшли до фіналу в Катарі, поступившись Аргентині лише по пенальті. Крім того, оновлена ​​команда без проблем подолала кваліфікацію, двічі обігравши голландців. Втім, у товариських матчах не все виходило, але це пов’язано з відсутністю мотивації.

Щодо євро, то причин для критики було достатньо. Досить сказати, що Мбаппе з Жиру, Грізманном, Коло-Муані та іншими не забивають «у грі». Обидві перемоги, з Австрією в групі та з Бельгією в 1/8 фіналу, були забезпечені автоголами. Португалія, яка була суперником у попередньому раунді, зазнала поразки лише в післяматчевих пенальті після нічиєї 0:0 після 120 хвилин протистояння.

Новини збірної Іспанії

Ле Норман і Карвахаль не зіграють через картки, а Педрі отримав травму.

Франція: новини команди

Рабьо, який пропустив етап 1/4, повернувся.

Іспанія – Франція: можливі стартові склади

Іспанія (можливий склад): Унаї Сімон – Кукурелла, Лапорт, Начо, Грімальдо – Фабіан Руїс, Родрі Ернандес, Ольмо – Н. Вільямс, Мората, Ямал.

Франція (можливий склад): Меньян – Тео, Саліба, Упамекано, Кунде – Рабіо, Чуамені, Канте, Грізманн – Мбаппе, Коло-Муані.

Попередні стикові матчі: Іспанія – Франція

Враховуючи 4 попередні стикові матчі, суперники чергували перемоги.

Прогноз

Якщо команда здолала німців, то їй доведеться мати справу і з “півнями”. Ставимо на перемогу номінальних господарів арени з «форою 0» (коефіцієнт: 1,76).

Новини партнерів

Комментарии: