Анонс та прогноз півфінального матчу Євро 2024 Нідерланди – Англія

Збірні Нідерландів та Англії 11 липня 2024 року зіграють у півфіналі Євро. Кожен суперник сподівається на спільний успіх і вихід у вирішальний етап.

Фото: UEFA

Нідерланди проти Англії: ключові статистичні дані та тенденції

  • Нідерланди виграли 5 із 7 попередніх матчів.
  • Англія, враховуючи 4 попередні протистояння, 3 рази закінчувала внічию.

Нідерланди – форма команди та її аналіз:

«Оранські» провалили домашній фінал Ліги націй 2023. А в минулорічній кваліфікації вони нічого не змогли протиставити Франції. Та все ж підопічні Кумана, вигравши всі інші матчі, вийшли на чемпіонат напряму.

Голландці не стабільні на Євро. Якщо говорити про груповий етап, то перемогли лише поляків, і то вольовою манерою – 2:1. Потім була нульова нічия у грі проти Франції, і цього вистачило для виходу в плей-офф, незважаючи на поразку від Австрії з рахунком 2:3. Після успіху 3:0 у матчі з Румунією в 1/8 фіналу команда програвала Туреччині, але, забивши двічі за 6 хвилин, здобула перемогу.

Англія – форма команди та її аналіз:

«Три леви» жваво зіграли у минулорічному відбірковому раунді. У тому числі двічі обіграла головного конкурента Італію.

Що стосується Євро, то команда показала типовий для Саутгейта футбол. При майже нульовій видовищності (2 голи і 5 очок на груповому етапі) команді вдається показувати результат. Доречно зазначити, що матч 1/8 фіналу зі Словаччиною врятував від поразки зрівняльний гол Беллінгема на самому кінці ігрового часу, а Швейцарію обіграли в серії пенальті – єдиний сейв там зробив Пікфорд.

Нідерланди: новини команди

Нових втрат немає, під питанням лише участь Броббі. Однак слід пам’ятати, що Де Йонг взагалі не їздив до Німеччини.

Англія: новини команди

Гуехі повертається після того, як не потрапив у чвертьфінал.

Нідерланди – Англія: можливі стартові склади

Нідерланди (можливий склад): Вербрюгген – Аке, ван Дейк, де Врій, Дамфріс – Рейндерс, Схоутен, Сімонс, Гакпо, Бергвійн – Депай.

Англія (можливий склад): Пікфорд – Гуехі, Стоунз, Вокер – Тріпп’єр, Беллінгем, Фоден, Райс, Майну, Сака – Кейн.

Попередні очні матчі: Нідерланди – Англія

Англійці виграли 1 з 9 матчів цього століття. Нідерландці 3 рази перемогли в основний час і, якщо говорити про попередню гру, яка відбулася в рамках півфіналу Ліги націй 2019, то в додатковий час.

Прогноз

Фаворитами цієї пари вважаються британці. Проте вони не переконливі, тому ми ставимо на перемогу підопічних Кумана з «форою 0 голів» (коефіцієнт: 2,15).

Новини партнерів

Комментарии: