Талановитий бразильський вінгер Савіньо поповнив лави “Манчестер Сіті”!

“Манчестер Сіті” з радістю повідомляє про підписання 5-річного контракту із 20-річним бразильським вінгером Тьяго Савіньо.

Embed from Getty Images

Савіньо, який минулого сезону відзначався у складі “Жирони”, став одним з ключових гравців, які допомогли каталонській команді посісти третє місце в Ла Лізі і вийти в Лігу чемпіонів, стане першим новачком “міщан” у літнє трансферне вікно.

Обдарований вінгер, відомий своєю швидкістю, дриблінгом та гольовим чуттям, за 41 матч у футболці “Жирони” відзначився 11 голами та 10 асистами.

Савіньо, який виступатиме під 26-м номером, висловив свою радість з приводу переходу в один із найсильніших клубів світу: “Я дуже радий стати частиною “Манчестер Сіті”. Це чудова можливість для мене, і я з нетерпінням чекаю на можливість проявити себе і допомогти команді добиватися нових перемог.”

Перехід Савіньо знаменує собою чергове мудре рішення керівництва “Манчестер Сіті”, спрямоване на посилення складу та омолодження команди. Бразильський вінгер, безумовно, стане цінним активом “городян” у боротьбі за найвищі трофеї.

Новини партнерів

Комментарии: